Er der angrebsforstærkning på vej – hvem bliver udlænding nummer 8?
Med Alexander B. Jensen og Mikael T. Chrisensen ude, i værste fald for resten af sæsonen, så tror vi på, at der er en angrebsforstærkning på vej. Og en forstærkning af en vis kaliber.

For hvis man bare ville have en breddeforstærkning, så havde man nok valgt at købe Agust Karlsson fri fra hans kontrakt i Helsingborg. Hvilket helt sikkert vil være billigere end at gå på transfermarkedet på dette tidspunkt.

Vores efterretninger går på, at klubledelsen er på jagt efter en centerspiller med EU-pas.

Turneringen er så fremskreden, at hvis man vælger en nordamerikansk spiller, så vil der gå op til en måned, før han vil være spilleberettiget og dermed vil det være svære at nå at blive spillet ind på holdet, til slutspillet begynder. Ligesom man sikkert også ønsker, at en forstærkning til Final 4 den 19. januar. Men alting afhænger af hvilke spillere, der er tilgængelige på nuværende tidspunkt.

Vender Krag tilbage?
Vi tror også på, at Nikolaj Krag Christensen med stor sandsynlighed vender retur til Rungsted. Godt nok var han involveret de begge de to mål, som det danske U20-landshold formåede at score i gruppespillet, men vi tror ikke, at dette er nok til at interessere udenlandske klubber på jagt efter en forstærkning. Nikolaj fik yderligmere en hjernerystelse i kampen mod Slovakiet og forventes at være ude i nedrykningskampene mod Hviderusland.

Vores bud
Vi vover pelsen og kommer med en række bud på en eventuel forstærkning. Kriterierne er, at det skal være en spiller med EU-pas, der både kan spille center og wing. Dertil kommer, at det skal være en spiller, der må forventes at kunne tilføje holdet noget offensivt slagkraft.

Sebastian Strandberg
25-årig svensk center, der også kan spille wing. Strandberg spillede i sidste sæson for Odense, hvor det blev til 45 point i 40 kampe. Strandberg spiller nu i Malmö-klubben IK Pantern. Udfordringen her består dog i, at parterne har kontrakt for den kommende sæson.

Daniel Sylwander
Sylwander er en stor fysisk center på 25 år, der på nuværende tidspunkt slår sine folder hos SHL-bundholdet Rögle. Sylwander har dog ikke haft den store produktion i SHL, så det er måske et lidt usikkert kort i forhold til, at den ottende udlænding gerne skal tilføje holdet noget offensivt.

Tomi Tuomisto
Finsk center, der også kan spille højre wing. Tuomisto fik for to år siden chancen i Liiga ovenpå to sæsoner i den næstbedste finske række, hvor han havde leveret tæt på et point i snit. Springet op blev dog ikke den store succes, så nu står den 27-årige finne og leder efter en ny klub. Om det bliver et gensyn med den næstbedste finske række eller et lejeophold i en udenlandsk liga som Metal Ligaen, er vel spørgsmålet.

Joakim Hilding
I Finland finder vi den 29-årige svenske center og wing Joakim Hilding. Hilding leverede indtil for et par sæsoner siden ret flotte tal i SHL, hvor den bedste sæson var 2013-2014 sæsonen, hvor det blev til 41 point i 55 kampe. Siden er produktionen dog faldet mærkbart, hvilket også førte til bruddet mellem Hilding og den finske Liiga-klub, Lukko. Det ser ud til, at tiden i de europæiske topligaer er forbi for Hilding, så Metal Ligaen eller andre ligaer på tilsvarende niveau er fremtiden for den svenske forward.

Tomas Filippi
Med den 25-årige tjekke er vi nok ude i lidt af et wildcard. Filippi blev i december fritstillet af Metallurg Magnitogorsk, som han i 2016 vandt KHL med. Den tjekkiske center og wing har leveret 0,50 point i snit i KHL over de seneste tre sæsoner, så han burde være en mærkbar forstærkning i Metal Ligaen, skulle det blive hans signatur på kontrakten. Virker navnet bekendt, så er det fordi, at Filippi har spillet VM for Tjekkiet.

Var tror du? Har du nogle rygter? Giv din mening tilkende på Facebook-tråden.