Få dit navn på en Rungsted-trøje
Selvom denne sæson endnu er i gang, så ser vi allerede nu frem mod den kommende sæson.

Vi forsøgte sidste sæson at lancere et koncept, hvor man som fan, eller virksomhed, kunne få sit navn på en original Rungsted Seier Capital-trøje.

Man kunne med andre ord have fået sit navn på en af de trøjer, der blev båret under pokaltriumfen i Aalborg, eller som der nu spilles om DM-guldet i.

Vil du forpasse den chance igen?

Fordi vi gerne vil gøre en forskel på alle de mulige måder, som vi kan, lancerer vi atter et forsøg på at lave en indsamling og støtte op om klubben og en ung spiller (en rigtig RIK’er) via et trøjesponsorat.

Sponsorkonceptet

Formålet med fansponsoratet er at støtte op om eliteishockeyen i Rungsted.

Alle beløb er velkomne. Det overordnede mål er at indsamle 10.000 kr. Kommer der flere penge ind, betyder det blot, at sponsoratet vokser og støtten til klubben bliver endnu større.

Det får du for dine penge

Det forventes ikke, at der støttes og bakkes op, uden man får noget igen. Vi har derfor samlet en til beløbet yderst attraktiv sponsorpakke, som sikrer både eksklusive events og mulighederne for at vinde fede gevinster.

STØTTER KLUBBEN OG EN UNG SPILLER

Sponsoratet, der er tale om, er et rygsponsorat på en endnu unavngiven ung spiller. Der kan med andre ord meget vel være tale om et trøjesponsorat på en rigtig Rungsted-dreng.

Vi har aftalt med Rungsted Seier Capital, at vi finder en ung spiller, når truppen og de øvrige sponsorater er på plads. Formålet er ikke, at vi skal ud og tage en sponsorplads fra en anden potentiel sponsor, men at vi tager den plads, der bedst støtter op om ligaholdet.

DIT NAVN PÅ TRØJEN

På rygsponsoratet vil der stå CHAMPAGNEBUGTEN.DK, mens der rundt om vil være trykt navnene på samtlige af dem, der har bidraget og doneret penge dertil. Som udgangspunkt vil der være plads til 100 navne, så man som udgangspunkt bliver nævnt en gang for hver 100 kr., som man støtter indsamlingen med (antallet kan dog ændre sig, hvis det indsamlede beløb overstiger målet på de 10.000 kr.).

ORIGINAL KAMPTRØJE

Trøjen kan efter sæsonen blive din. Vi har aftalt med Rungsted Seier Capital, at trøjen efter sæsonen udloddes blandt alle dem, der har bidraget til indsamlingen. Her får man ligeledes et lod til lodtrækningen for hver 100 kr., som man har støttet med.

MEET AND GREET

I løbet af sæsonen arrangeres der et eksklusivt meet and greet-arrangement med den sponsorerede spiller, der vil fortælle om livet som ishockeyspiller.

VIND MERCHANDISE

Hver måned i løbet af sæsonen vil der blive trukket lod om en merchandisepræmie blandt deltagerne. Her vil der som ved lodtrækningen om kamptrøjen være et lod for hver 100 kr., som man har støttet med.

Kommer vi over de 10.000 kr., der er målet, smider vi selvfølgelig flere lækre ting i puljen, som man kan få fingrene i.

SÅDAN STØTTER DU

Du kan støtte indsamlingen via MobilePay på 28292492. Angiv ”CHAMPAGNEBUGTEN” i kommentarfeltet.

Ønsker du at støtte indsamlingen på andre måder, bedes du venligst kontakte Champagnebugten via e-mail på info@champagnebugten.dk. Indsamlingens deadline er den 1. september 2019. Hvis der ikke er nok til sponsoratet der, tilbagebetales pengene selvfølgelig til indbetalerne.

Vi opdaterer ugentligt med en status over indsamlingen.

 

Vi håber, at I tager godt imod tiltaget.

 

De største hockeyhilsner

Holdet bag Champagnebugten.dk