Får vi 4 matchbolde?
Fire matchbolde? Skal det lykkes Rungsted Seier Capital at spille sig blot en sejr fra DM-guldet?Erik Hjalmarssons tropper vil uden tvivl kæmpe deres livs kamp for at spille sig til de fire matchbolde, men det kræver en sejr i sæsonens måske sværeste kamp. For ligesom der ikke er meget tvivl om, at Rungsted vil gå efter at sikre de fire matchbolde, så er der næppe nogen tvivl om, at SønderjyskE kommer med alt, hvad de har i tirsdagens kamp.

Mario Simioni ved lige så vel som vi andre, at kommer Rungsted Seier Capital på 3-0 i finaleserien, ja, så er det svært at se, hvordan SønderjyskE skal fravriste Marcus Olsson muligheden for at hæve DM-pokalen foran holdkammeraterne.

Vigtigste kamp i 17 år?

Det er fristende at kalde tirsdagens sene kamp for den vigtigste for et Rungsted-hold i 17 år. Vi er vel i bund og grund tilbage ved den tredje finalekamp i 2002, hvor guldet blev sikret, for at vi finder en kamp af tilsvarende vigtighed.

Vigtigheden består som sådan ikke i, at man kan komme på 3-0 i kampe. Vigtigheden består i, at man med en sejr så har fire forsøg til at hive guldet hjem.Lad os bære drengene frem mod triumfen

Sen TV-kamp eller ej. Har du muligheden for at være i Bitcoin Arena tirsdag aften, så vær det! Lad os sammen være den ekstra mand på isen, der er med til at bære drengene frem mod de fire matchbolde.

Lad os benytte denne fantastiske mulighed for at vise Hørsholm og omegn og resten af Nordsjælland, hvor fantastisk det er at være til ishockey i Bitcoin Arena. Dette er et udstillingsvindue på så mange måder og så mange fronter, at vi ikke må forspilde denne chance for at så en masse frø, der kan være med til at give tilbage til sporten og klubben i mange år.