Fansponsorat – få dit navn på trøjen!
Selvom der er små fire måneder til, at pucken atter smides i Bitcoin Arena, ser vi allerede nu frem mod den kommende sæson. Det nyeste tiltag fra Champagnebugten er et fansponsorat, hvor vi via en indsamling vil støtte op om klubben via et trøjesponsorat.

Sponsorkonceptet
Formålet med fansponsoratet er at støtte op om eliteishockeyen i Rungsted.

Alle beløb er velkomne. Det overordnede mål er at indsamle 10.000 kr. Kommer der flere penge ind, betyder det blot, at sponsoratet vokser og støtten til klubben bliver endnu større. Oprindeligt er målet en plads på en af ungdomsspillernes trøjer, men der er aftalt med Rungsted Seier Capital, at kommer der flere penge ind end den oprindelige målsætning på de 10.000 kr., så flyttes sponsoratet til en mere eksponeret spiller.

Det får du for dine penge

DU STØTTER KLUBBEN: Sponsoratet, der er tale om, er et rygsponsorat på en endnu unavngiven ung spiller. Vi har aftalt med Rungsted Seier Capital, at vi finder en ung spiller, når truppen og de øvrige sponsorater er på plads. Formålet er ikke, at vi skal ud og tage en sponsorplads fra en anden potentiel sponsor, men at vi tager den plads, der bedst støtter op om ligaholdet.

DIT NAVN PÅ TRØJEN: På rygsponsoratet vil der stå CHAMPAGNEBUGTEN.DK, mens der rundt om vil være trykt navnene på samtlige dem, der har bidraget og doneret penge dertil. Som udgangspunkt vil der være plads til 100 navne, så man som udgangspunkt bliver nævnt en gang for hver 100 kr., som man støtter indsamlingen med (antallet kan dog ændre sig, hvis det indsamlede beløb overstiger målet på de 10.000 kr.).

ORIGINAL KAMPTRØJE: Trøjen kan efter sæsonen blive din. Vi har aftalt med Rungsted Seier Capital, at trøjen efter sæsonen udloddes blandt alle dem, der har bidraget til indsamlingen. Her får man ligeledes et lod til lodtrækningen for hver 100 kr., som man har støttet med.

MEET AND GREET: I løbet af sæsonen arrangeres der et meet and greet-arrangement med den sponsorerede spiller, der vil fortælle om livet som ishockeyspiller.

SÅDAN GØR DU
Du kan støtte indsamlingen via MobilePay på 28292492. Angiv ”indsamling” samt det navn du ønsker anført på trøjen i kommentarfeltet. Man kan godt vælge at være anonym og ikke få sit navn på trøjen eller donere pladsen til en anden.

Vi opdaterer ugentligt med en status over indsamlingen. Ønsker du at støtte indsamlingen på andre måder, bedes du venligst kontakte Champagnebugten via e-mail på info@champagnebugten.dk. Indsamlingens deadline er den 1. september 2018. Hvis der ikke er nok til sponsoratet der, tilbagebetales pengene selvfølgelig til indbetalerne.

Vi håber, at I tager godt imod tiltaget.

 

De største hockeyhilsner

Holdet bag Champagnebugten.dk