Fansponsorat: Jeres spiller er fundet!
Fansponsorat: Jeres spiller er fundet!

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at der er kommet navn på jeres spiller.

Vi er utroligt stolte af, at Champagnebugten.dk – med alle jeres navne på, kommer til at stå på trøje nummer 7 – Mikkel Persson.

Stærk støtte

Både fra Champagnebugtens og klubbens side var Mikkel Persson det oplagte valg.

Hele ideen med fansponsoratet er at støtte op om klubben og spillerne.

Med Mikkel Perssons hårde start på tilværelsen i Rungsted Seier Capital-trøjen, hvor han flækkede knæskallen i træningskampen mod Esbjerg Energy, var trøje nummer 7 det oplagte valg, da vi netop gerne vil støtte op om klubben og spillerne, når de mest har brug for det. Så: “Vi har din ryg Mikkel!”

Vi håber i den grad, at I vil være med til at støtte Mikkel Persson, når han om noget tid gør comeback ovenpå sin knæskade.

Meldingerne går på, at det bliver omkring nytår.

Ændret design

Der opstod et par praktiske forhindringer på vejen, hvilket er grunden til, at det trak lidt ud med at få det hele på plads.

Vi måtte afgive fra det oprindelige design, hvor navnene på alle dem, der er med i fansponsoratet stod rundt om Champagnebugten.dk.

Alle navnene kommer dog på. I stedet for at stå rundt om Champagnebugten.dk, så udgør navnene på alle støtterne af fansponsoratet bogstaverne i fansponsoratet.

I den forbindelse har vi taget egne navne af, så der blev ekstra plads til de mange, der har bakket op om fansponsoratet.

Logoet kommer dermed til at se således ud:

Første lodtrækning

Som en del af fansponsoratet udlodder vi forskellige former for merchandise. Den første lodtrækning kommer i den kommende uge (onsdag den 6. november).

Vinderen bliver selvfølgelig offentliggjort her på siden – og bliver også kontaktet direkte.

Meet and greet på vej

Vi er allerede nu ved at finde en dato for et hyggeligt meet and greet-arrangement med Mikkel Persson.

Når datoen er på plads, bliver det meldt ud.

Et stort tak!

Fra Champagnebugten vil vi gerne sige et rigtigt stort tak til de mange, der har valgt at støtte op om fansponsoratet.

Det er utroligt glædeligt, at så mange vil være med til at danne et fællesskab, der støtter op om vores elskede klub og dens spillere.

Sådan en støtte er uvurderlig, da alle penge kommer direkte fra hjertet og den klubkærlighed, der gør, at vi følger klubben i tykt og tyndt.

Hvis der er opbakning til det, vil vi forsøge at gøre kunsten efter i 2020-2021 sæsonen.