Fem kampe til Final 4 – men Rungsted er næsten klar
Der er fem kampe tilbage, før der trækkes en streg og de fire hold til Final 4 er på plads. Som det ser ud nu, så skal meget gå galt, hvis ikke Rungsted Seier Capital for anden sæson i træk skal være at finde blandt de deltagende hold.

Fire hold mangler dog seks kampe, men idet det foruden SønderjyskE er Esbjerg, Herning og Odense, så er den ekstra kamp til disse hold næppe noget, der får den store indflydelse på Rungsteds muligheder.

Forud for tirsdagens kamp mod Rødovre har Rungsted Seier Capital 11 point ned til Herlev på femtepladsen. Herlev skal dermed vinde fire kampe (i ordinær tid) flere end Rungsted i de kommende fem kampe, for at Final 4 skal mislykkes for Rungsted Seier Capitals vedkommende. Al ære og respekt for Herlev, men vi har meget svært ved at se, at dette skal ske.

Rungsted møder i de kommende fem kampe: Rødovre, Esbjerg, Frederikshavn, Herning og Hvidovre, inden Final 4-ræset er slut. Det vil være nærmest historisk, hvis Metal Ligaens tophold går sejrsløse igennem fem kampe, der primært er mod holdene fra sjettepladsen og ned.

Vi vover derfor pelsen og siger: FINAL 4 DELTAGELSE!!!