Final Four tager form
Final Four begynder at tage form. Både i form af hvilke hold, der til januar skal drage til Herning, men også i form af, hvordan turneringen bliver afviklet.

Uvisheden om turneringens format har været ret uklart. Men nu ligger det klart, at der efter 20. spillerunde trækkes lod blandt de fire deltagende hold til semifinalekampene. Om der kommer en seedning, for eksempel nummer et og to seedet, så modstanderne bliver tre eller fire, er dog ikke meldt ud endnu, så vi må lade os overraske, når vi har fået overstået en forhåbentlig fantastisk Continental Cup-weekend i Saxo Bank Arena.

Kampprogrammet

Spilletidspunkterne er med starten på billetsalget til Final Four blevet klare. De er følgende:

Fredag 19. januar:

16.15: Semifinale 1

20.15: Semifinale 2

15.00: Finale

Et frækt bud herfra er, at Herning med overvejende sandsynlighed spiller den sene fredagskamp i håb om, at få fyldt hallen så meget som muligt. Så holder stillingen og Rungsted ikke trækker Herning i semifinalen, så ligner det en tidlig fredagskamp på heden.

Billetterne

Har man ikke allerede været inde på Ticketmaster og se på billetter til turneringen, så kan vi oplyse, at der er følgende billetter til salg på nuværende tidspunkt:

Weekendbillet – til alle tre Final Four-kampe: 275,00 – 375,00 kr. afhængig af placering i hallen.

Dagsbillet til fredag den 19. januar (semifinalerne): 175,00 – 225,00 kr. afhængig af placering i hallen.

Dagsbillet til lørdag den 20. januar (finalen): 175,00-225,00 kr. afhængig af placeringen i hallen.