Finsk Rungsted-profil skrottet i Tyskland
Han begejstrede tilskuerne i Hørsholm Skøjtehal, da han skiftede til Rungsted ovenpå en sæson i Gentofte hos Unibet Stars.

Efter to sæsoner i Danmark og efterfølgende en i Slovakiet rykkede Ossi Saarinen til Tyskland og DEL2, hvor han efter to fine sæsoner måtte se det tyske eventyr ende.

Saarinen, der leverede 36 point i 41 kampe for Rungsted, ramte aldrig sit niveau i sin tredje sæson i Tyskland og blev derfor en blandt de seks spillere, der ikke fik forlænget kontrakten hos ESV Kaufbeuren i DEL2.

– Ossi Saarinen kunne desværre ikke følge op på din sidste sæson og fandt i denne sæson aldrig sit spil. Til sidst så han også til fra tribunen, så en afsked var det eneste logiske, siger ESV Kaufbeurens direktør Michael Kretil på klubbens hjemmeside.

Comeback i Metal Ligaen?

I disse tider vil det nok være lidt for offensivt at afvise det helt, men det ligner ikke umiddelbart et comeback i Metal Ligaen til Ossi Saarinen.

Otte point i 22 kampe i DEL2 og en tilværelse som reserve for bænkevarmerne er næppe noget, der får kontrakterne på bordet.

Dertil kommer Saarinens alder på 33 år, så den finske forward ligner næppe en, der kan være i spil til at indtage en plads på holdet hos Rungsted Seier Capital i den kommende sæson.