Fredag den 13.: Lokalgyser venter
Det er fredag den 13., og der venter i den grad en lokalgyser i aften, når Rungsted Seier Capital skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet i sæsonens andet slag om Strandvejen.

Der er revanche til gode – på mere end en måde. Nederlaget fra sæsonpremieren skal revancheres, mens nederlaget fra tirsdagens topopgør mod Herning skal vaskes væk.

Ovenpå Herning-kampen må det forventes, at Alexander Jensen atter indtager centerpladsen i førstekæden, når det gælder Gentofte. På nær Greens skade har vi ingen meldinger om skader i truppen.

Tæt og spændende

Vi forventer endnu et tæt opgør, når det i aften går løs i Gentofte. Selvom resultatet er faldet ud til den rigtige side, så har Rungsted i denne sæson haft sine udfordringer mod de mindre hold, der står meget kompakt og ikke blæser frem på isen. Et-måls sejre over Rødovre, Herlev og Hvidovre vidner i hvert fald om det. Det selvom chancerne faktisk har været mange i de kampe.

Det til trods, så har der siden sæsonpremieren mod Gentofte og den efterfølgende kamp i Esbjerg været en stærk tendens til, at man alligevel har vundet sine kampe. Den tendens håber vi selvfølgelig holder ved i aften.