Greens erstatning fundet
Morten Greens erstatning ser ud til at være fundet i Canada i form af den 26-årige center Charlie Sarault.

Sarault kommer til Rungsted ovenpå to sæsoner i europæisk ishockey, hvor det senest blev til bærende rolle på holdet for ESV Kaufbeuren i DEL2. Den tyske klub har siden Saraults melding om, at han ikke kunne fortsætte i klubben hentet en af sidste sæsons store profiler i Metal Ligaen i form af Branden Gracel.

– Vi har brugt mange kræfter på at finde den helt rigtige førstecenter til den kommende sæson, og med tilgangen af Charlie Sarault tror vi på, at den helt rigtige spiller er fundet, udtaler Rungsted Seier Capitals direktør Thomas Friberg til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi har kigget meget video og hentet mange referencer, der udelukkende har beskrevet Charlie som en super spiller, både på og udenfor isen.

Sarault beskrives flere steder som en playmaker med et godt øje for spillet, der leverer i begge ender af banen. Han er ikke kendt for sin teknik, men til gengæld skulle han være stærk i boxplay og tager meget få udvisninger.

I 69 DEL2-kampe har Sarault leveret 62 assists og 28 mål. Sarault ligner dermed en herre, der kan være med til at sætte sine medspillere op til mål, samt forstår at udfylde en rolle, der tjener sit hold godt.

Herfra er vi spændte på at se Sarault på isen. Ud fra statistikkerne og beskrivelserne af ham, kan man på visse områder godt komme til tænke på en Kasper Degn. Om det også viser sig sådan, venter vi spændt på at se.