Grundspillets sidste styrkeprøve venter
Glædelig grudspilsafslutning! Vi er nået til en af sæsonens største milepæle, når vi i aften sætter punktum for grundspillet.

Det er svært ikke at være optimistisk forud for kampen mod Herning. Vi stiller med sæsonens – på papiret – stærkeste trup. Vi har hentet fem sejre i de seneste seks kampe og kan sikre sjettepladsen og undgå play-in.

Nøglen til at slå Herning
Denne sæsons kampe mod Herning har givet DM-favoritterne fra Midtjylland fire sejre, hvor opgørene, på nær et i Herning, har været tætte. Skal vi slutte grundspillet af med endnu en sejr, så skal der fokus på følgende punkter:

Disciplin og boxplay
Herning har i denne sæsons indbyrdes kampe vist stor effektivitet, når de har været i powerplay. Det er især boxplayet, der har kostet mod Herning, så høj disciplin, få udvisninger og høj boxplayeffektivitet er et krav. Nogen vil måske være så frække at påstå, at det er i disse situationer, at Herning i flere omgange har sikret sig sejren i flere af sæsonens indbyrdes opgør.

Tredje periode
Tredje periode har ikke været gode ved Rungsted denne sæson. Vi har blandt andet set en potentiel storsejr over Herning ryge der. Gameplanen og mindsettet skal være klart og på plads, når spillerne løber på isen til kampens sidste 20 minutter.

Debut og gensyn
Til kampen venter der desuden et længeventet gensyn med Mikael T. Christensen, samt Metal Liga-debut til finske Aleksi Laakso. Læg dertil at Rungsted og Herning har leveret en række tætte kampe, muligheden for at sikre top seksplaceringen og du har opskriften på en yderst spændende ishockeykamp.