Gyldent minut sikrede derbysejr

Og det var to på stribe! Et gyldent minut med to scoringer sikrede sejren i sæsonens andet derbyopgør mod Rødovre, hvor Rungsted løb med en 2-3 sejr.

I målet havde Sebastian Feuk atter fået pladsen, hvor det med to mål imod på blot 14 skud ikke lige var den statistisk set sjoveste dag for Rungsted-keeperen. Feuk fik en yderst stille første periode, hvor Rødovre blot havde to skud på mål. Rungsted fik desværre ikke omsat chanceovertallet til mål, så kampens første scoring faldt først efter næsten 36 minutter, hvor Anders Schultz udnyttede Rødovres overtal til at skabe en 1-0 føring.
Føringen fik Rødovre dog ikke lov at have ret længe. Lidt over et minut efter udlignede Marcus Olsson nemlig.

Rødovre generobrede føringen kort inde i tredje periode, da Steffen Klarskov passerede Sebastian Feuk. Denne gang stod føringen i tre minutter, men så blev den også mere end blot udlignet.

I mellemtiden havde Stefan Ridderwall forladt Rødovre-målet, hvor han blev erstattet af 18-årige William Rørth. Den unge målmand fik ikke ligefrem den sjoveste sæsondebut, da først Robin Bergman og siden hen William Boysen scorede med et minut og syv sekunders mellemrum. Føringen tilhørte nu Rungsted, der ikke gav slip på den.