Hanna på plads i ICEHL – Her er status i Rungsted
Rasmus Andersson Rungsted Ishockey

Så er Shane Hanna offentliggjort i den østrigskbaserede ICEHL hos italienske HC Pustertal – Val Pusteria, ganske som forudsagt i opdateringen ovenpå mesterskabet.

Den italienske klub tager her springet fra Alpeligaen og den italienske liga op i ICEHL, så det bliver spændende at se, hvilken rolle Shane Hanna får på holdet.

Dermed er det endegyldigt farvel til Metal Ligaens suverænt bedste back de sidste to sæsoner.

LÆS MERE:Stilhed før stormen

På den hjemlige front ligger meget stille under VM.

Her er Thomas Lillies forlængelse i Esbjerg, som nævnt i trupstatus nummer to, nærmest det eneste, der har brudt VM-fokusset – udover et par forlængelser i Rødovre.

Ifølge Champagnebugtens oplysninger ligger der en lang stak kontrakter underskrevet rundt om i skrivebordsskifferne i de danske klubber, som bare mangler at blive offentliggjorte.

Hvis vi ser på VM-holdet og de spillere, der har været inde omkring det, så vil især spillere som Felix Scheel og Morten Madsen være blandt dem, som de danske klubber kigger efter, når der skal hentes danske forstærkninger.

Både Felix Scheel og Christian Wejse skulle ifølge Champagnebugtens oplysninger søge nye udfordringer – med fokus på Tyskland.

Mens Wejse har været sat i forbindelse med Mark Pederson og dennes nye klub i Tyskland, så har der ikke været konkrete rygter på en tysk klub til Scheel.

På VM-holdet må der være interesse for at hente Morten Madsens underskrift. Den 34-årige forward har kontraktudløb med Timrå, der netop er rykket op i SHL igen.

Betyder oprykningen farvel til Madsen, der tilbragte det meste af tiden i svenskerklubbens tredjekæde, eller får han efter tre sæsoner i klubben en forlængelse, er nok det store spørgsmål.

Skulle man se på sagen med Rungsted-briller, så vil Madsen være en fin mand at få ind i tredjekæden med Gustav Green og Rasmus Andersson.

Forventningen herfra er, at der ikke går lang tid ovenpå VM-slutrunden, før de kommende kontrakter begynder at blive offentliggjort rundt om i de danske klubber.