Hansen og Rungsted skød fighterne ned
Rungsted Seier Capital uddelte i den grad en på hatten til Hvidovre Fighters, der blev sendt hjem med et nederlag på hele 7-1. At man vinder så komfortabelt over en modstander trods skader på markante pladser er en succeshistorie i sig selv, men kampens helt store oplevelse må være Jake Hansen, der med et mål og hele fem assists leverede en historisk eftermiddag i Saxo Bank Arena.

Vi kaster os over historiebøgerne, men vi kan ikke på stående fod sige, om Hansens seks point er en klubrekord eller ej for flest point af en Rungsted-spiller i en kamp.

Kampen mod Hvidovre rummer så mange personlige historier og vinkler, der i den grad understreger, hvor stærke Rungsted har været på det seneste.

Comeback kids
Glædeligt var det at se, at Robin Bergman og Marcus Nielsen atter var tilbage på holdet. Hvordan fejrer man bedst at have tilbagelagt en skadespause? Det gør man selvfølgelig ved at score. Marcus Nielsen gjorde det tidligt i anden periode til 5-1, da han scorede sit første mål denne sæson, mens Robin Bergman satte punktum med sin powerplayscoring til 7-1.

Målstime
Mens vi er ved målene, så er det også værd at bemærke, at både Morten Jensen, Emil Oliver Christensen og Nikolaj Rosenthal scorede for anden kamp i træk, så der er et par gutter, der går brandvarme ind til Continental Cup-kampene.

Rykket tættere sammen i bussen
Et berømt udtryk indenfor sportens verden er, at man skal rykke tættere sammen i bussen, når holdet møder modgang. Det er her imponerende at bemærke, hvor tæt drengene er rykket sammen og steppet op på skift, mens skaderne bare er haglet ned over holdet. Det er i den svære periode blevet til tre sejre og otte point, hvilket er mere, end man turde håbe på. Så rykket sammen i bussen? Drengene er i den periode rykket så meget sammen i bussen, at der har været plads til overs, hvis man havde sat dem ind i en minibus.
Det er stærkt og vidner i den grad om et sammentømret hold, der så klart får en til at glemme, hvordan det faldt fra hinanden sidste sæson og endte så trist. Ser man på enkelte bookmakeres odds på Rungsted Seier Capital til at vinde DM, ja, så er der også andre, der har fået øjnene op for, at der er væsentligt mere konsistens i denne sæsons Rungsted-mandskab, end man faktisk ville indrømme forud for sæsonen. Rungsted er blandt andet gået fra odds 20-25.00 ned til 4.75 nu hos Unibet, hvor kun Herning er større favoritter til at tage guldet. Om det ændrer sig, får vi at se ovenpå Continental Cup-weekenden, da midtjyderne er næste modstander i Metal Ligaen.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Hvidovre Fighters 7-1 (2-1, 4-0, 1-0).
09:46 1-0 Emil Oliver Christensen (Mike Vernace, Jake Hansen)
13:40 1-1 Dennis Christjansen
17:58 2-1 Christoffer Lindhøj (Jake Hansen) PP1
20:59 3-1 Jake Hansen (Brendon Nash, Morten Jensen)
22:53 4-1 Morten Jensen (Jake Hansen, Christoffer Lindhøj) PP1
24:01 5-1 Marcus Nielsen (Christoffer Lindhøj)
30:37 6-1 Nikolaj Rosenthal (Jake Hansen, Emil Oliver Christensen)
51:38 7-1 Robin Bergman (Jake Hansen, Brendon Nash) PP1

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 5 x 2 min.
Hvidovre Fighters: 5 x 2 min.

Skud: 41-28 (14-9, 16-9, 11-10)

Tilskuere: 688