Holten Møller er gået ind i boksesporten
Holten Møller navnet har i årtier været et synonym med ishockey og i særdeleshed med ishockey i Rungsted. Nu er boksesporten også blevet en del af den idrætsscene, hvor Holten Møller-navnet er med til at sætte sit præg, da Mikkel Holten Møller er blevet en del af den danske boksescene efter valget til Danmarks Bokse Unions lovudvalg.

Efter 253 ligakampe, de fleste for Rungsted, lagde Mikkel Holten Møller i 2016 skøjterne på hylden. Nu gælder det boksesporten, hvor den 27-årige jurist er blevet valgt ind i Danmarks Bokse Unions lovudvalg.

– Altså det hele er jo meget nyt, men grundlæggende er ideen at jeg skal være med til at sikre, at Danmarks Bokse Unions love og reglementer er udarbejdet i overensstemmelse med Dansk idrætsforbunds og det internationale bokseforbunds love og reglementer og så herudover være med til at indarbejde ændringer i love og reglementer efter vedtagelse på repræsentantskabsmøderne osv. Men som sagt er det meget nyt det hele, fortæller Mikkel Holten Møller til Champagnebugten.

Nielsen, Tyson og den smukke fortælling

Passionen for boksning slog rod i Mikkel Holten Møller til en speciel kamp tilbage i 2001.

– Mit tidligste minde er Brian Nielsen mod Mike Tyson i Parken den 13. oktober 2001. Det var lidt ligesom, at lynet slog ned. Jeg var dybt betaget af det hele – og jeg har været det lige siden. I min optik er boksning en fortælling om to mænd i en ring, som kæmper. Og med sig i ringen tager de hele deres liv. På den måde bliver boksekampen en fortælling om to mænds liv, og sådanne fortællinger kan som bekendt være utroligt smukke, men selvfølgelig også utroligt sørgelige. Men fortællingen har altid tiltalt mig, og det er det, som er det centrale, fortæller Mikkel Holten Møller.

I ringen af en omvej

Selv har Mikkel Holten Møller aldrig bokset. Spillestilen på isen var ej heller i den retning, så der skulle en omvej til, for at den 27-årige tidligere Rungsted-back kom ind i boksesporten.

There’s more Holten Møller er gået ind i boksesporten ahead! Just click “Next” below!

Page 1 Page 2