Illemann: Det bliver en krig
Så er det playoff-tid! Vi har i år været så heldige at blive velsignet med et kvartfinaleopgør, som de fleste kun tør drømme om, nemlig et brag af en slutspilsserie mod arvefjenderne fra Rødovre.
Mange havde spået, at Aalborg med andetvalget ville vælge Rungsted Seier Capital, men piraterne tog i stedet deres formsvage lokalrivaler fra Frederikshavn, hvilket åbnede op for, at Rødovre med tredjevalget kunne vælge Rungsted, hvilket de gjorde.
– Det blev modtaget rigtig godt. Vi glæder os alle til en brag af en serie med forhåbentlig rigtig mange fans. Det er sådan nogle kampe som dem her, vi alle elsker at spille. Vi føler, at vi har rigtig gode chancer for at gå videre, men det bliver en krig, fortæller Rungsted Seier Capitals Marco Illemann og fortsætter:
– Jeg tror det bliver en rigtig tæt serie. Jeg tror, at det bliver en af de vildeste kvartfinaleserier i mangle år i dansk ishockey. Forhåbentlig rigtig mange fans der kan skabe en fed kulisse, og krig på isen blandt os spillere. Det bliver måske ikke de flotteste kampe, men meget underholdende og mere et spørgsmål om hård arbejde og disciplin.
For den tidligere Rødovre-spiller, der skiftede til Rungsted i løbet af sidste sæson, byder kvartfinaleserien på en lang række dueller med tidligere holdkammerater og venner udenfor isen.
– Det bliver utrolig spændende og sjovt. Jeg har spillet i Rødovre nogle år og kender stort set hele holdet rigtig godt. Der er meget på spil, så jeg glæder mig. Jeg tror det bliver ekstremt nervepirrende, som det skal være, slutter Rungsted-backen af.