Her er favoritterne: Odds på ishockey DM 2022/2023
Rungsted Seier Capital danske mestre ishockey

De danske bookmakere er på plads med guldodds på, hvem der vinder det kommende danske mesterskab i ishockey.

Bookmakerne er meget enige om at placere favoritværdigheden her, idet samtlige bookmakere har samme hold til at vinde. Ja, faktisk har bookmakerne samme rækkefølge på favoritværdigheden hos de forskellige klubber.

Se hvordan oddsene på DM-favoritterne fordeler sig for Metal Ligaen 2022/2023 her, samt hvordan bookmakerne vurderer de enkelte holds chance for at vinde.Ishockey DM-odds 2022/2023

Aalborgs sportschef, Ronny Larsen, kommer til at sætte ny rekord i rygsvømning, hvis han skal forsøge at snakke favoritværdigheden væk for de danske mestre.

Hos bookmakerne er favoritværdigheden nemlig solidt placeret hos Aalborg, der faktisk er den største DM-favorit i flere år. Så held og lykke der, Ronny.

Bookmakerne forventer en tæt kamp med trioen bestående af Aalborg Pirates, Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital, mens Esbjerg Energy derefter vurderes som det sidste hold i top fire.

Derefter følger der et midterfelt, der ifølge bookmakerne forventes at skulle kæmpe om placeringerne fra 6.-9. pladsen.

Mens flere af bookmakerne har identiske odds på Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls, så er Danske Spil dog noget mere markant i vurderingen af, hvem af de to klubber, der ender sidst i tabellen og dermed misser slutspillet.

De danske bookmakere har dog alle Odense Bulldogs ganske langt nede på listen – endda bag Frederikshavn White Hawks. Den vurderingen er vi herfra dog ikke helt enige i, da vurderingen er, at Odense Bulldogs har oprustet markant, mens Frederikshavn White Hawks på mange punkter slet ikke har fået erstattet de markante afgange, som klubben har haft over sommeren.

Se oddsene på hvordan en række udvalgte bookmakere vurderer klubbernes chancer for at vinde DM her.Sammenligning af ishockey DM odds 2022/2023

Oddsene på hvem der vinder DM 2022/2023 ser således ud:

Vinder DMDanske SpilNordicbet
Aalborg2.753.00
Herning3.754.00
Rungsted5.005.00
Esbjerg8.257.50
SønderjyskE8.2512.00
Odense15.0018.00
Frederikshavn17.0016.00
Herlev200.00101.00
Rødovre250.00101.00
Oddsene er opdateret den 6. september 2022 | Oversigten indeholder reklamelinks.

Når vi sammenligner med oddsfordelingen fra de seneste sæsoner, så er midterfeltet blevet markant større. Faktisk er det nu kun Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls, der skiller sig markant ud i den kedelige ende af tabellen.

Ændringen skyldes især Odense Bulldogs’ fremgang rent sportsligt og økonomisk, hvilket må siges at være ganske glædeligt for spændingen og konkurrencen i Metal Ligaen.Oplagte favoritter

Rangeringen af klubberne efter favoritværdigheden er skam ikke helt tosset. For favoritværdigheden er stor hos Aalborg Pirates, mens Herning Blue Fox i den grad ser ud til at forsøge at klemme hver en lønkrone effektivt ud i jagten på det første mesterskab siden 2012.

Mens Aalborg Pirates og Herning Blue Fox må forventes at være de to klubber, der bejler mest til en plads i top fire, så ligner det en kamp mellem Rungsted Seier Capital, Esbjerg Energy, SønderjyskE, Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs om de to resterende pladser i top fire. Her forventer vi dog, at Frederikshavn White Hawks ikke rigtigt er en bejler til top fire.

For de øvrige hold bliver det netop skader og evnen til at finde de løbende forstærkninger, som det i den grad ser ud til, at mange af klubberne vil komme til at tilføre trupperne igennem sæsonen, der kommer til at afgøre placeringerne i forhold til top fire.