Dagens spilforslag: Rungsted scorer mod ligaens næst bedste defensiv
Marcus Olsson

Vi overlader i denne omgang optakten til Rungsted Seier Capital, der allerede er ude med kampprogrammet til dagens kamp.

Sidste kamp før sæsonens første landsholdspause, der grundet covid-19 ikke byder på nogle kampe. Der er dermed god mulighed for at brænde krudtet af, inden der venter en fortjent kamppause.

Bookmakerne har Rungsted som favoritter, selvom det ikke er storfavoritter.

Rungsted og Esbjerg plejer at spille tætte kampe, samlet set med et Rungsted-overtag, når vi ser på de seneste par sæsoner.

Esbjerg har, til fleres overraskelse, spillet sig op i top tre her tidligt på sæsonen og kan med en sejr tage et stort skridt mod en plads i Final4.

For Rungsted gælder det, at Final4 kan sikres i dag med en sejr, hvis Frederikshavn slår SønderjyskE. Så vil der 14 point ned til femtepladsen.

Dagens spilforslag: Målspil til odds 1.52

Vi er ude i et lidt konservativt spil i denne omgang med et spil på, at Rungsted scorer mindst tre mål inklusiv overtid og straffeslag.

Rungsted har ligaens mest producerende offensiv, men vi står overfor ligaens næst bedste defensiv og et hold, der ikke selv scorer mange mål.

Faktisk er det kun Odense, Herlev og Rødovre, der har scoret færre mål end Esbjerg. Til gengæld er det kun Aalborg, der har lukket færre mål ind end Esbjerg før dagens kamp.

Dagens ishockey odds er derfor: Rungsted scorer over 2,5 mål inklusiv overtid og straffeslag til odds 1.52 hos Nordicbet.