Dagens spilforslag: Rungsted vinder tv-kampen
Rungsted Seier Capital - Rødovre Mighty Bulls

Derby og tv-kamp. Så bliver det ikke meget bedre! Især når det samtidig er top mod bund.

Bookmakerne har ikke overraskende Rungsted Seier Capital som favoritter til kampen. Faktisk så store, at en Rungsted-sejr inklusiv overtid og straffeslag kun giver omkring odds 1.23.

En sejr i regulær spilletid giver 1.40.

Om kampen skal ende med over eller under 5,5 mål, er på mange måder op til Rungsted.

Med ligaens pt. stærkeste offensiv og defensiv får gæsterne fra Rødovre det svært.

Det er svært at se Rødovre score flere end 1-2 mål i den kamp. Hvor mange Rungsted så får scoret, ja, det kommer blandt andet an på Rødovres disciplin.

Er den dårlig, så bliver Rødovre straffet, for Rungsted har ligaens bedste powerplayprocent, mens Rødovre har ligaens næst dårligste undertalsstatistik.Dagens spilforslag: Ishockey odds til odds 1.67

Vi ender med et spilforslag på en komfortabel Rungsted-sejr, der både tager højde for, at kampen ikke forventes at blive neglebidende tæt, samt at den ikke kræver, at Rungsted ruller sig fuldt ud offensivt.

Dagens spilforslag og dagens ishockey odds er derfor odds 1.67 på Rungsted Seier Capital til at vinde med -1,5 i handicap hos Nordicbet.

Du kan finde flere af dagens spilforslag under Champagnebugtens ishockeyodds og se, hvorledes de gennem de sidste tre sæsoner har klaret sig.