Ishockeyodds: Hårde odds i Final4-generalprøven
Simon Fredriksson
Simon Fredriksson, Rungsted Seier Capital.

2-7, 9-0, 2-3, 3-6… Variationen har været stor i forhold til resultaterne i denne sæsons kampe mellem Rungsted Seier Capital og Herlev Eagles.

På nær storsejren på 9-0 har fællesnævneren i disse opgør dog været, at de er endt med en sejr til Herlev Eagles, der for første gang i mange år rent faktisk ser ud til at have overtaget i de indbyrdes opgør mellem ørnene og Rungsted Seier Capital.

Herlev er derfor også små favoritter – især ovenpå sejren i Aalborg. Mindste forskel finder vi hos Nordicbet, der har 2.31-2.34 fordeling.

Det er også en kamp, der er utroligt svært ved at sætte odds på. Det defensive fokus fra nytårskampene mod Rødovre holdt ikke længe. Det samme gør sig gældende for Herlev, der dog næppe kan siges at have haft et defensivt fokus denne sæson.

Herlev vil som udgangspunkt komme stærkt ud og forsøge at jagte et par tidligere scoringer. Herlev er også gået fra isen foran efter første periode i tre af de fire af sæsonens indbyrdes opgør.

Derfor er vi ude i dette spilforslag, der dog vurderes til at have en lavere chancevurdering, end de spil vi normalt søger:

Herlev vinder 1. periode til odds 2.70 hos Nordicbet.

Se sæsonens spilforslag her