Ishockeyodds: Mid Season Update
Champagnebugten ishockeyodds

24 kampe er rundet i Metal Ligaen. Udover en midtvejsstatus i vores store big data-analyse, kommer der selvfølgelig også en midtvejsvurdering på Champagnebugtens ishockeyodds, hvor vi op til hver af Rungsted Seier Capitals kampe kommer med et spilforslag.

Vi er i plus – bare ikke nok

Status efter 30 kampe er en tilbagebetalingsprocent på 108,50% og en hitrate på 18 ud af 30 spilforslag.

Vi ved godt, at en tilbagebetalingsprocent på 108,50% i oddskredse anses som flot – herfra er vurderingen bare, at det ikke er nok.

Sidste sæson så en samlet tilbagebetalingsprocent på 128% så den nuværende overskud er ikke stort nok endnu, især ikke når målet er at lave et overskud stort nok til at dække kostprisen på et sæsonkort (ståplads).

Svingende præstationer har drillet

Indrømmet, det har været svært at ramme lige så mange spil som i sidste sæson.

Det svingende spil har her drillet meget. Det har især været antallet af scoringer i begge ender, der har drillet.

Tag bare Odense-kampene. Den ene dag en scoringsmæssig tæt kamp, hvorefter Rungsted Seier Capital vinder med tenniscifre dagen efter.

Det vidner om, at der er en utrolig stor afvigelse i top- og bundniveauet på holdet, hvilket gør det svært at sætte spil ud fra. En historisk tæt Metal Liga gør det heller ikke lettere.

Her har især kampene mod Herlev, Esbjerg og SønderjyskE drillet og står også for syv af de 12 spilforslag, der ikke gik hjem.

Hvad byder de næste 30 kampe på?

Forhåbentlig byder de næste 30+ kampe på endnu flere gevinster og spilforslag, der går hjem.

Ambitionen herfra er, at overskuddet skal op i samme procentvise niveau som sidste sæson.

Om det betyder en mere konservativ tilgang til spilforslagene, eller om vi skal ud i noget så utraditionelt som rundens spilforslag i stedet for at på rundens kamp med Rungsted Seier Capital, er endnu usikkert.

Champagnebugten håber, at I nyder spilforslagene. Deltag gerne i debatten derom på vores facebookside eller via gruppen Champagnebugtens ishockeyodds.

God spillelyst!