Ishockeyodds: Ny overskudssæson på Champagnebugten
Champagnebugten ishockeyodds

Fik du fulgt Champagnebugtens ishockeyodds for 2019-2020 sæsonen? Hvis du gjorde, så er du kommet ud med et pænt overskud på din spillekonto.

Resultatet for 2019-2020 sæsonens ishockeyodds blev en tilbagebetalingsprocent på 116,47, hvilket svarer til, at du havde en gevinst på 116,47 kr., hver gang du spillede 100 kr. på et af sæsonens i alt 51 spilforslag fra Champagnebugten.

I kroner og øre giver det et teoretisk overskud på 840 kr. ved indsatser på 100 kr. per spil.

Selvom Champagnebugtens ishockeyodds endnu en sæson ligger over markedets ”ishockeyoddseksperter” på tilbagebetalingsprocenten, så er resultatet ikke helt tilfredsstillende.

At overskuddet ikke blev større skal ses i forhold til de svingende præstationer gennem hele grundspillet. Det har været svært at se længerevarende tendenser. Alligevel slog Champagnebugtens ishockeyodds både bookmakerne og de øvrige eksperter på markedet, når vi sammenligner tilbagebetalingsprocenten på det samlede antal spilforslag.

Set over de to sæsoner hvor der er kørt spilforslag på Rungsted Seier Capitals kampe har de 92 spilforslag givet en samlet tilbagebetalingsprocent på 122,35.