Ishockeyodds: Rungsted er underdogs – og med god grund
Joachim Holten Møller

Der venter på mange måder Rungsted Seier Capital et svært opgør i Frederikshavn. Ikke mindst de mange fraværende spillere sætter sit præg på truppen.

Det så vi især søndag mod Odense, så spørgsmålet er, hvor meget en lang bustur og en kamp to dage efter påvirker den ramte trup.

Bookmakerne har Frederikshavn som favoritter. Måske ikke helt så store som det kunne forventes, Rungsteds mange skadede spillere i betragtning.

En 1X2 der hedder 2.05 / 4.25 / 2.85 viser, at bookmakerne ikke har afskrevet en Rungsted-sejr i Frederikshavn helt… Trods hjemmebanefordelen til White Hawks.

Frederikshavn har kun Mathias Mølgaard (skade) og Christoffer Åkesson (U20 VM) ude, så de kommer til at køre på med fire kæder.

Om det bliver med tre fulde kæder, eller reelt kun fem backer i spil hos Rungsted Seier Capital, må vi se i kampen. Men der kommer til at være meget istid til især de to topkæder.

Vi ender dog ud i et spilforslag, som sådan set ikke er sjovt at lave. Men en lang tur og seks spillere ude af truppen gør det dog svært at se, at Rungsted kommer hjem med point fra Nordjylland.

Dagens ishockeyodds er derfor:

Frederikshavn til at vinde med -1,5 i handicap til odds 2.75 hos Unibet.