Ishockeyodds: Trodsreaktion, forsvarspræstation eller målfest – Hvad får vi i Esbjerg?
Marcus Olsson

Sæsonens to første møder med Esbjerg Energy har langt fra givet et klart og entydigt billede af styrkeforholdet mellem de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital og Esbjerg Energy.

En 2-1 sejr i Esbjerg og et 0-6 nederlag hjemme i Bitcoin Arena vidner tydeligt om to hold, der har både højt til loftet og langt ned til bundet i niveauet.

Oddsene på kampen har op til kampdagen også tagen en lige så spøjs udvikling. De begyndte med en lille favoritværdighed til Esbjerg, hvorefter oddsene flere steder nærmest udlignede hinanden.

Her på kampdagen er bookmakernes tro på en Esbjerg-sejr dog også vokset, så Esbjerg i dag er noget større favoritter, end de var, da oddsene på kampen udkom.

Det er også svært at spå om, hvad kampen kommer til at byde på. Den eneste tydelige tendens i de seneste par kampe har været, at ingen af holdene har formået at lukke af bagud.

Om der kommer en markant trodsreaktion i Rungsted-lejren ovenpå tirsdagens 2-7 nederlag til Herlev, så defensiven spiller top, er snart det eneste, der kan gøre, at det bliver en målfattig kamp.

Problemer i egen ende eller ej, så har Rungsted Seier Capital formået at score mindst to mål i samtlige af de sidste seks kampe. Faktisk er det kun blevet til under to mål i to af de sidste 10 kampe – mod Esbjerg og Herning.

Havde oddsene på over 4,5 været højere, så havde vi taget den i stedet for, men til omkring odds 1.40, så vælger vi et lille sats i dagens ishockeyodds.

Dagens ishockeyodds er: Over 5,5 mål i kampen til odds 1.82 hos Nordicbet.

Ingen forstærkninger

Til kampen tyder det ikke på, at der er yderligere forstærkninger klar til Rungsted Seier Capital, der dermed ser ud til at stille med samme trup som til tirsdagens opgør mod Herlev Eagles.

Vores meldinger går på, at Rasmus Andersson er stærkt tvivlsom – som i nok næppe spiller, til kampen i Esbjerg.

Det store spørgsmål er nærmere, om det bliver Thomas Lillie eller Jon Lee-Olsen, der vogter Rungsted-målet til kampen.

HUSK DU KAN FØLGE KAMPEN LIVE PÅ CHAMPAGNEBUGTEN!