Jorden rundt med Rungsted: Drengene lynede verden over
Weekenden kastede flere Rungsted mål og assists af sig verden over. Især i Nordamerika lynede Rungsted-drengene.

Helt i nord var der knald på for Oliver True og Ottawa 67’s med tre kampe på tre dage. Den unge Rungsted-wing rundede weekenden af med sin tredje scoring, da han i powerplay udlignede til 1-1 mod Hamilton Bulldogs. Ottawa endte dog med at tabe kampe 6-2, hvorved de tabte alle tre kampe.

Se Oliver Trues powerplayscoring her:

Topscoreren udbyggede føringen
Lidt længere syd på fortsatte Jacob Schmidt-Svejstrup med at bombe målene ind i USHL. Med to scoringer og tre assists i weekendens back-to-back kampe mellem Fargo Force og Des Moines var den danske forward i den grad medvirkende til, at Fargo Force vandt begge kampe.

Schmidt-Svejstrup topper fortsat topscorerlisten i USHL med 25 point efter 19 kampe, hvoraf de 15 er mål.

I AHL var Alexander True og San Jose Barracuda i aktion to gange henover weekenden. Her blev det til en sejr og et nederlag, men ingen danskerpoint i denne omgang.

Nærmest traditionen tro var Nicholas B. Jensen fast mand i Fishtown Pinguins førstekæde, da holdet fra Bremerhaven fredag og søndag var i kamp. Weekenden blev her åbnet med en 2-1 sejr over Augsburg, mens det søndag blev til et 5-2 nederlag til Wolfsburg.

Efter en lidt langsom start er Slava Trukhno godt på vej mod at ramme et pointsnit på et point per kamp. Søndag hentede den tidligere Rungsted-forward sæsonens sjette assist på åbningsmålet i Lørenskogs 1-2 nederlag til Sparta Sarp. Slava er nu oppe på 10 point på 13 kampe.