Kan backforstærkningen skaffe en sejr?
Lucas Andersen

Kan Rungsted Seier Capitals forstærkning af backlinjen være det, der skaffer sæsonens første sejr?

Juuso Pulli går direkte ind i startopstillingen i aften og forstærker backlinjen, når Rungsted Seier Capital tager imod Esbjerg Energy.

Det er spændende, hvilken betydning af Pulli får på flere områder.

Bliver posen rystet?

Det helt store spørgsmål er, om Erik Hjalmarsson benytter tilgangen af Juuso Pulli til at ryste posen og lave om på kæderne, eller om der blot kommer en enkelt udskiftning i en af backformationerne.

Det er lidt spørgsmålet om, hvorvidt man tror, at den ønskede effekt og succes nok skal komme, hvis man blot giver den tid.

Eller om der er brug for nytænkning i forhold til sammensætningen af kæderne.

Samme spørgsmål kan gøre sig gældende i forhold til målmandsposten.

Thomas Lillie ramte ikke ligefrem en af sine bedste dage i Aalborg, men om det er nok til, at Jon Lee-Olsen får chancen fra start mod Esbjerg, er dog mere tvivlsomt.

LÆS MERE: Vi er ude med et spiltip til 1.50 på kampen mod EsbjergSejr holder liv i Final4-håbet

Pokaltraditionerne er efterhånden ret store i Rungsted. En deltagelse i sæsonens Final4 er derfor ikke noget, der tages let på.

Selvom det er tidligt i både sæsonen og Final4-kvalifikationen, så er der dog inden kampen mod Esbjerg kun 11-12 kampe tilbage for holdene, inden deltagerne i Final4 findes.

Hullet op til Esbjerg på fjerdepladsen er dog ikke større, end at Rungsted Seier Capital med en sejr blot er fire point fra fjerdepladsen.

Det kræver dog en sejr over Esbjerg. Ellers er afstanden på ni point, hvilket betyder, at Rungsted skal hente 10 point flere end Esbjerg over de kommende 11 kampe.

Og det kræver noget af en stime, når der her kun er 33 mulige point at hente.