Krag Christensen: Håber Rungsted kan sende mig til U20 VM
De sidste par døgn har været noget begivenhedsrige for Nikolaj Krag Christensen, der på lidt over 24 timer nåede at skifte klub, flytte fra Finland til Danmark og få sin debut for sin nye klub, Rungsted Seier Capital.

Håbet for skiftet er klart hos den 19-årige forward. Opholdet i Rungsted skal i første omgang sikre den NHL-draftede forward en plads på U20 VM-holdet.

– Det er selvfølgeligt ikke tilfredsstillende, at vi tabte 7-1, men drengene havde haft en hård weekend, men det er selvfølgelig ingen undskyldning, fortæller Nikolaj Krag Christensen efter sin første kamp i Rungsted-trøjen.

Dagen begyndte for den nye Rungsted-forward i de sene nattetimer i Finland, hvor der klokken fire var afgang fra Finland. Efter ankomsten til København nåede Krag Christensen at hilse på sine nye holdkammerater, inden turen gik mod Herning.

Aftenen forinden var klubskiftet kommet på plads, så det må siges at have været et begivenhedsrigt døgns tid for St. Louis Blues-prospectet.

Motivationen bag klubskiftet findes blandt andet i den unge forwards ambition om at komme med til U20 VM i december.

– Mit mål er at komme med til U20 VM. Rungsted er ramt af skader, så det var en god mulighed. Jeg ville gerne af sted, da jeg ikke var tilfreds i Finland. Jeg havde inden haft min agent til at se efter muligheder i Sverige, men der var ikke nogle, fortæller Nikolaj Krag Christensen.