Krag er med i Ehlers’ første landsholdstrup
Nikolaj Krag Christensen er som den eneste Rungsted Seier Capital-spiller med i den nye landstræner, Heinz Ehlers, første trup, der blev offentliggjort i dag.

Det overrasker ikke, at Nikolaj Krag Christensen er at finde i truppen ovenpå fine præstationer denne og sidste sæson. Frygten var lidt, at Heinz Ehlers ville fortsætte sin forgængers tendenser fravælge flere Rungsted-spillere, hvor det ellers virker oplagt, at de får chancen i løve-trøjen.

Hvad så med de andre?
Foruden Nikolaj Krag Christensen så virker truppen til at bestå af en lang række “sikre kort”, ført an af gamle cirkusheste som Julian Jakobsen og Morten Poulsen. Med Rungsted-brillerne på kan man jo altid undre sig lidt over, at spillere som Nikolaj Rosenthal og Morten Jensen trods gentagende stærke præstationer ikke får chancen. Der er trods alt givet plads til Kristian Jensen, Steffen Klarskov, Jeppe Jul Korsgaard, Rasmus Lyø og Sebastian Bergholt. Disse har alligevel leveret fint i Metal Ligaen, men det er svært at argumentere for, at Rosenthal og Jensen ikke også har det. Hvem ved, måske en dag…