Krag skadet i U20-landskamp
Ishockeyåret har budt på en del op og nedture for Nikolaj Krag Christensen. Året fik dog også en ret så blandet afslutning for den tidligere Rungsted-lejesvend, da Danmark tabte 5-1 til Slovakiet, hvilket sender de unge danske løver ud i afgørende nedrykningskamp mod Hviderusland.

Danmark fik ellers en super indledning på kampen, da Krag Christensen og Røndbjerg assisterede Joachim Blichfelds powerplayscoring efter blot små fem minutter. Danmark har blot scoret to mål ved dette U20 VM, begge assisteret af Jonas Røndbjerg, mens Krag Christensen udover assisten på Blichfelds mål har scoret det andet. Det er altså nogle pæne Rungsted-aftryk på det danske U20-landshold.

LÆS MERE: Stort interview med Oliver True: Jeg vil være en spiller, der gør en forskel

U20 VM kan dog være slut for Nikolaj Krag Christensen, der forlod kampen skadet.

– Desværre måtte Nikolaj Krag-Christensen udgå med symptomer på hjernerystelse og er pt. til observation – og lige nu hviler der en meget tung stemning i omklædningsrummet – en stemning, som måske bliver det allervigtigste at få vendt inden de kommende kampe, skriver Ishockeylandsholdet på Facebook.

Hvis vi tillader os at fokusere på Rungsted i denne situation, så er det spændende at se, hvilken indflydelse det får på Krag Christensens kontraktsituation ovenpå U20 VM. Den danske forward har med et mål og en assist været blandt holdets bedste og mest markante spillere, hvilket kan have skabt interesse fra klubber på udkig efter en spiller.

En hjernerystelse kan dog nemt ødelægge en del på den front. Og hvordan stiller det Krag Christensen i forhold til at komme tilbage til Rungsted? Den kedelig situation i kampen mod Slovakiet efterlader desværre en lang række ubesvarede spørgsmål og usikkerheder, som bliver spændende at få svar på.

Tilbage er blot at ønske Nikolaj Krag Christensen rigtig god bedring og det danske U20-landshold al mulig held og lykke i nedrykningsdramaet mod Hviderusland i morgen.