Krag skifter til Frederikshavn
Rygterne talte sandt. Nikolaj Krag-Christensen skifter Rungsted-trøjen med den hvide Frederikshavn-trøje for den kommende sæson.

– Jeg glæder mig utrolig meget til at spille for Frederikshavn. Jeg har kun hørt godt om klubben og holdet, og spillestilen med masser af fart passer mig rigtig godt. Jeg synes, det projekt med en træner der har lavet en længerevarende kontrakt, lyder rigtig spændende. Samtidig, er jeg sikker på han kan være med til jeg bliver en endnu bedre spiller.

– Jeg har spillet sammen med Christian Mieritz i 10-12 år i Rødovre, så jeg har haft en del samtaler med ham om byen, klubben og organisationen. Det hele har været meget positivt og nu glæder jeg mig bare til august, hvor jeg flytter til byen, udtaler Krag til Frederikshavn White Hawks’ hjemmeside.Ikke et overraskende skifte

Mens flere af de spillere der har forladt guldholdet, er skiftet til udlandet, så er det blot Nikolaj Krag-Christensen og Oliver True, der er skiftet til ligakonkurrenter.

Det er som sådan ikke nogen overraskelse, da det sker i jagten på en større rolle og mere ansvar, end de havde og havde udsigt til i Rungsted.

Nikolaj Krag-Christensen kom i sin tid til Rungsted ovenpå et mindre vellykket ophold i finsk ishockey. Ambitionen var klar; der skulle en masse spilletid og udvikling til, mens Rungsted gerne skulle fungere som et springbræt til en ny mulighed i udlandet. Det lykkedes ikke.Fanget i rollen

Guldsæsonen blev indledt med en plads i kæden med Charlie Sarault og Tyler Fiddler i træningskampene. Et perfekt udstillingsvindue og en god mulighed for den unge NHL-draftede dansker. Men, inden sæsonen begyndte, var Krag flyttet ned i tredjekæden med Rasmus Andersson og Mikael T. Christensen.

I løbet af sæsonen røg Krag også ud af powerplayformationerne, hvor han blev erstattet af en ekstra back. Udstillingsvinduerne og en større rolle blev dermed til en mindre og mindre rolle. Det er næppe noget, der sender en NHL-draftet forward til udlandet.

Denne rolle var der stor udsigt til, at Nikolaj Krag-Christensen atter ville få, når Rungsted Seier Capital skal ud og forsvare titlerne og spille Champions Hockey League.

Til gengæld virker det til, at den 20-årige forward kan se frem til en mere fremtræden rolle i Frederikshavn. Netop derfor er det ikke et overraskende skifte og et skifte, man næppe kunne have gjort meget for at forhindre.


1 Trackback / Pingback

  1. Dansk forstærkning i hus! Champagnebugten Nyhed

Kommentarerne er lukkede.