Landsholdspausen er forbi – nu gælder det slaget om toppen
Frederik Høeg

Landsholdspausen er forbi, og Rungsted Seier Capital indleder den næste del af sæsonen med noget af et brag, når Aalborg Pirates venter på udebane.

Topopgøret i nord skal vise, om Aalborg Pirates stikker af, eller om Rungsted Seier Capital kan skære hullet ned til blot fire point.

Fra spurt til det lange træk

Med tirsdagens kamp i Aalborg går vi også ind i den næste del af sæsonen.

Spurten og kvalifikationen til Final4 er slut. Nu gælder det om at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt til slutspillet.

I skrivende stund står Rungsted Seier Capital til at møde Esbjerg Energy i kvartfinalen. Der er dog stadig 32 kampe tilbage af grundspillet, så intet er afgjort endnu.

I første omgang gælder det om at slå et større hul ned til Rødovre Mighty Bulls på femtepladsen. Forud for tirsdagens kamp har Rungsted Seier Capital et forspring på seks point.

Pulli bliver

Landsholdspausen blev afsluttet med en længe ventet offentliggørelse af forlængelsen med Juuso Pulli, der dermed fuldender Rungsted-truppen for denne sæson.

Med mindre der skiftes ud blandt de udenlandske spillere, eller der kan hentes en dansk spiller til fra en udenlandsk klub.

Serven skal brydes

Skal hullet op til Aalborg Pirates reduceres, kræver det, at Rungsted Seier Capital bryder serven – hvis vi lige bruger et udtryk fra tennissporten.

Hjemmebanen er normalt en stor fordel, når Rungsted Seier Capital tørner sammen med Aalborg Pirates. Der er derfor ingen tvivl om, at der venter en svær opgave i aften, hvor de danske mestre skal være klar fra første faceoff, så Aalborg Pirates ikke får muligheden for en tidlig føring.