Lindhøj takker af og skifter til ligakonkurrent
Christoffer Lindhøj har for denne omgang spillet sin sidste kamp i Rungsted-trøjen. Den 24-årige back skifter grundet uddannelsesmæssige forhold til Hvidovre.

– Jeg vil bare gerne give en update, så folk ikke går rundt og tror, at jeg bare forlader Rungsted uden en god grund. Men da jeg har valgt at søge ind som elektriker og starter på skole den 6. august, kan jeg desværre ikke spille ishockey i Rungsted. Rungsted træner som et professionelt hold om morgenen, og der kommer jeg til at side på skolebænken. Så det kan ikke lade sig gøre, fortæller Christoffer Lindhøj til Champagnebugten og fortsætter:

– Derfor er jeg blevet nød til at søge andre steder hen, fordi jeg stadig gerne vil spille hockey på et højt og professionelt niveau.

– Men jeg vil gerne have lov til at sige tak til Rungsted for den her gang. Det var en fornøjelse at trække Rungsted-trøjen over hovedet igen og få lov til at hive en medalje hjem til klubben igen. Jeg ved, det ikke var min bedste sæson for Rungsted, men sådan er sport, og sådan kan det gå, slutter Christoffer Lindhøj af.

I den forgangne sæson spillede Christoffer Lindhøj i alt 66 kampe for Rungsted Seier Capital fordelt over Metal Ligaen, Metal Cup og Continental Cup. Her blev det samlet til tre mål og 12 assists.