Målet er nået – sæsonkortet er i hus!
Hvis du på fast basis har fulgt dagens spil gennem hele sæsonen, ja, så står du nu med et sæsonkort betalt af overskuddet via spillene fra dagens spil.

Overskuddet på dagens spil blev med det vundne spiltip fra den første finalekamp så stort, at overskuddet oversteg de 1.150 kr., som de billigste sæsonkort kostede forud for denne sæson.

Overtidssejren over SønderjyskE sendte det samlede overskud op på 1.216 kr. ved spil med indsatser på 100 kr. per spil. Derved er der både til et sæsonkort og et par øl til at fejre det med.Husk at spil med næste sæson!

Med målet nået runder vi derfor dagens spil af for denne sæson. Status er dermed 29 vundne spil ud af 41 spil og en tilbagebetalingsprocent på 128%. Uden vi skal blive selvfede, så er det en tilbagebetalingsprocent, som diverse “ekspertsider” sjældent formår at holde over et helt år.

Så vi vil på det kraftigste opfordre til, at man spiller med, når det går løs igen til næste sæson. Her er målet nemlig det samme, at sikre vores følgere, at de kan komme til ishockey, uden de i princippet skal tage penge fra deres daglige rådighedsbeløb.

Så for dagens spil skal der dermed lyde et tak for denne sæson – vi håber, at I har nydt at spille med. Vi spilles ved til næste sæson!