Marcus Nielsen skifter til Odense
Det er lidt vemodigt at sige farvel til en spiller, der har været med på førsteholdet siden den første sæson i 1. division ovenpå sidste konkurs. Det er dog ikke desto mindre det, som vi skal nu, da Marcus Nielsen skifter til Odense Bulldogs, hvor han er hentet til som back.

Ovenpå en lang række kontraktforlængelser var Marcus Nielsen, en af de få, som der ikke blev meldt noget ud om. Det kommer derfor ikke som den store overraskelse, at Nielsen skifter til en anden klub.

– Jeg følte, at der efter fem år i Rungsted skulle forandring til, hvis jeg skal optimere mine muligheder for at udvikle mit ishockeyspil. Mest har jeg spillet angriber men også været brugt både på centerpositionen og som back. Mit ønske gennem længere tid har været at spille back, hvor jeg kan bidrage med min fysik og få mere spilletid, som jeg er sikker på, vil være med til at udvikle mig. Samtidig er jeg blevet overbevist om, at ”den nye start” i Bulldogs vil være spændende at være en del af, og jeg vil bidrage med masser af kampgejst og hårdt arbejde, udtaler Marcus Nielsen til bulldogs.dk.