Matchboldene blev sikret med tenniscifre

Rungsted Seier Capital er blot én sejr fra en plads i finalen efter 6-0 sejren over Frederikshavn White Hawks.

Fast over feltet

Hvis der var fest og farver udenfor isen før kampen, så var det intet imod, hvad Marcus Olsson og resten af Rungsted Seier Capital fyrede op for, da pucken først var smidt i Bitcoin Arena.

Det spil, som både Rungsted Seier Capital og Frederikshavn White Hawks leverer i denne semifinaleserie, står som en skærende kontrast til, hvad der venter et af de to hold i finalen.

Hockeyfesten bølgede frem og tilbage. Om det var manglende skarphed, små marginaler eller godt målmandsspil der gjorde, at Marcus Olssons scoring forblev den eneste i første periode, kommer nok lidt an på, hvordan man vælger sin vinkel. Men underholdende, flot og seværdigt var det.

Festen fortsatte

Festen fortsatte i anden periode. Selvom Frederikshavn fik et tidligt powerplay, så var det atter Rungsted, der lynede. Denne gang var det Metal Ligaens målkonge, Nikolaj Rosenthal, der udnyttede pladsen til at fyre kanonen af og smækkede en one timer af, som Galansky ikke så meget af.

Frederikshavn holdt sig skam ikke tilbage for at bidrage til festen, men her agerede Thomas Lillie dørstopper og lukkede gæsterne ned, når de kom frem til chancer – store som små.

Det må derfor have gjort ondt på Frederikshavn, da Marcus Olsson scorede for anden gang i kampen med lidt over to minutter tilbage af anden periode. 3-0 føring før tredje periode. De to matchbolde var derfor skræmmende tætte på, før de sidste 20 minutter.

B.E.A.U.T.I.F.U.L!

Tendenserne fra de to foregående perioder fortsatte, men efterhånden som kampen skred frem, blev frustrationerne mere og mere tydelige hos gæsterene i takt med, at Rungsted-spillerne diskede op med lækkerier.

Kampens afgørelse faldt, da Nikolaj Rosenthal gjorde det til 4-0, inden Charlie Sarault med nogle frække moves gjorde det til 5-0. Frederikshavn fik dermed ikke ret meget ud af deres timeout, som de tog efter Rosenthals 4-0-scoring. Bertram Jelert blev den, der lukkede og slukkede, da han i powerplay gjorde det til 6-0 med få sekunder tilbage af kampen.

Matchbolde, momentum og et brag i Frederikshavn på søndag!