Morten Jensen skifter til Allsvenskan
Morten Jensen Rungsted Seier Capital

Det lå i kortene, at opholdet hos Rungsted Seier Capital skulle bruges som et springbræt til en kontrakt i Sverige, da Morten Jensen for to år siden skiftede til Rungsted Seier Capital.

Med en guldhjelm og en pokaltitel i bagagen drager Morten Jensen atter over sundet, hvor han i den kommende sæson skal spille for nyoprykkerne fra Kristianstad IK i Allsvenskan.

– Jeg havde en god snak med Gath og følte, at alting føltes godt og spændende i Kristianstad. Så så jeg det som en perfekt mulighed for mig at tage det næste skridt i min hockey karriere, siger Morten Jensen til Kristianstads hjemmeside.

– Sidste sæson er en sæson, som jeg aldrig vil glemme. Vi var nummer et i ligaen fra den første runde og indtil vi løftede trofæet som danske mestre. Det var en utrolig sjov sæson, siger Morten Jensen.Udsigt til vigtig rolle

Morten Jensen kan meget vel få en tilsvarende rolle hos sin nye klub, som han havde det hos Rungsted Seier Capital. Forventningerne ser i hvert fald ud til at være der.

– Vi er meget glade for, at en af de danske ligas bedste backer i de sidste to sæsoner har valgt at skifte til os. Morten er en skøjtestærk spiller, som er god til at starte spillet og følge op i angrebene. Morten vil være et vigtig komponent i vores kreative spil, siger Kristianstads cheftræner, Mikael Gath.Held og lykke

Herfra vil vi ønske Morten Jensen held og lykke hos Kristianstad og sige mange tak for to fantastiske sæsoner.