NLA-keeper forstærker Rungsted
Målmandspositionen styrkes de kommende uger ovenpå to skadede målmænd i sæsonens første måned. Forstærkningen kommer fra Schweiz i form af 21-årige Joren van Pottelberghe, der normalt gør en god figur i en af Europas bedste klubber – schweiziske HC Davos.

Selvom han blot er 21 år, har van Pottelberghe allerede 41 NLA-kampe på cv’et. Der er ingen tvivl om, at vi med van Pottelberghe får en vikar i Rungsted-målet, der er en fuldgod erstatning – og mere til. Der kommer måske lidt jantelov frem hos enkelte hold, men vi vover pelsen og siger, at der næppe er nogle af de nuværende målmænd i Metal Ligaen, der har van Pottelberghs cv.

LÆS MERE: Daly-rekord: På ugens hold for tredje uge i træk

Debut i aften
Aftalen med den schweiziske keeper løber i første omgang frem til den 12. oktober, hvilket betyder, at han med overvejende sandsynlighed kommer til at stå kampene mod Odense, SønderjyskE og Herlev x 2. Der er dermed debut i aften – hvor Joren van Pottelberghe indtager målet med Oliver Plain som backup.

Nå jo, midt i begejstringen glemte vi at nævne, at van Pottelberghe i 2015 blev draftet af Detriot Red Wings i fjerde runde. Faktisk er det ikke mere end et par uger siden, at der gik rygter om, at Red Wings var ved at hente den 21-årige målmand over Atlanten på en entry level-kontrakt.