Odds: Rungsted skal levere overraskelsen i CHL
Rungsted Seier Capital

Der skal leveres store overraskelser i Champions Hockey League, hvis bookmakernes odds på de danske mestre skal gøres til skamme.

I første omgang er der dog tale om odds på den helt store overraskelse – nemlig at Rungsted Seier Capital som det første hold går hele vejen og vinder Champions Hockey League.

Forud for Rungsted Seier Capitals Champions Hockey League-premiere giver Unibet blandt andet hele odds 151,00 på en CHL-sensation. Det samme odds gives på HC 05 Banska Bystrica.Svenske favoritter

Ikke overraskende topper de svenske klubber listen over denne sæsons Champions Hockey League-favoritter.

Her tager trioen bestående af Frölunda, Färjestad og Luleå i øjeblikket de tre toppladser på bookmakerens favoritliste.

Frölunda – odds 5.00
Färjestad – odds 7.50
Luleå – odds 7.50CHL bliver en del af dagens spil

Vi introducerede med stor succes konceptet med dagens spil i sidste sæson. Dagens spil bliver i denne sæson udvidet med de i første omgang seks Champions Hockey League-kampe.

Målet er som i sidste sæson, at der i løbet af sæsonen via dagens spil skal laves så stort et overskud, at det dækker udgifterne til et sæsonkort (ståplads), så man ved at følge dagens spil kontinuerligt kan komme gratis til hockey.

Det lykkedes sidste sæson – og det håber vi også, at det gør denne sæson. Uden at blive for selvfede, så leverede Champagnebugten i 2018-2019 sæsonen en tilbagebetalingsprocent på hele 128% over 40 spilforslag.

Det er der ikke mange andre sider – selv ikke regulære spillesider, der kan levere. Heller ikke dem hvor der betales for spilforslagene.Kickstart jagten på dit sæsonkort

Vi kører mere eller mindre med spilforslag fra en håndfuld bookmakere. Det skyldes, at udvalget af ishockeyspillemuligheder oftest er størst disse steder.

Hvis du vil have lidt flere penge til jagten på sæsonkortet, så kan du lige nu få en velkomstbonus hos flere af bookmakerne. Her står Unibets velkomstbonus på 100% som et rigtigt godt bud – også i forhold til hvilke bookmakere vores spilforslag er taget fra.