Odense ødelagde Greens comeback men ikke vendepunktet
Til tirsdagens kamp mod Odense var det tydeligt at se, at kamppausen og friweekenden havde i den grad gjort spillerne godt. Der var en verden til forskel på det spil, som vi så i blandt andet kampene mod Herning og Esbjerg og til det, der blev leveret i Odense.

Det kan godt være, at Odense tog de tre point, men spillet på isen vidnede i den grad om, at comebacket til Morten Green og Mattias Persson, tilføjelsen af Agust Karlsson, samt et par hviledage ovenpå et stramt kampprogram var det, der skulle til, for at vende tingene.

Uden at agere jubeloptimist så skal det gå meget galt på flere fronter, hvis det ikke skal blive til tre point fredag i Vojens, når vi møder SønderjyskE for tredje gang i denne sæson.

Kaptajnen er tilbage i hopla
Morten Green gjorde en rigtig god figur i sit comeback. Et mål og en assist blev det til, men Greens overblik, spilforståelse og rutine smittede tydeligt af på holdkammeraterne. Kæden med Green, Persson og Hansen havde i flere omgange Odense på hælene. Da vi fangede Morten Green efter kampen, var kaptajnen også klar i udmeldingen:

– Det var selvfølgelig fedt at være tilbage efter så lang en skadespause. Jeg tror ikke, at jeg har været ude i 10-11 uger sammenlagt hele min karriere, så det var meget frustrerende. Det var lettere i starten, da det gik lettere for drengene, fortæller Morten Green.

– Der skal noget ekstraordinært til i øjeblikket. Men vi skal have stoppet modgangen. Nu er der ingen undskyldninger. Vi har haft fri i weekenden, så nu er der ikke flere undskyldninger, så det er op på hesten igen, siger Morten Green.

Førstekæden gjorde endnu engang ondt på os
Ikke overraskende var det Odenses førstekæde, der som frygtet, gjorde ondt på os i går. Med to mål af Dale Mitchell og Søren Nielsen, samt tre af Anthony Camara blev det endnu engang den kæde, der afgjorde tingene mod os.

Ved et par af målene blev vi desværre fanget i et par lidt for lange skift, hvor kæden udnyttede det i deres fremløb. Drengene holdt ellers en stærk disciplin, selvom de fleste i hallen nok havde set en håndfuld udvisninger dømt til begge hold, da tingene gik vildt for sig i tredje periode. Men når det er sagt, så blev det kun til en enkelt to-minutters.

Forinden havde drengene i den grad Odense under pres, men en tidlig timeout fik desværre vendt tingene så godt rundt for Odense, at de kort efter udlignede og få minutter efter bragte sig i front.

Tilbage er blot at sige, at kampen mod Odense i den grad efterlod et indtryk af et hold, der er ved at få vendt tingene, så er man ikke bundet op af diverse arrangementer i forbindelse med julen på fredag, så skal der lyde en kraftig opfordring herfra til, at man får fyldt bilen med hockeyglade venner og tager et smut forbi Vojens for at støtte drengene.

Kampen i tal:

Odense Bulldogs – Rungsted Seier Capital 4-2 (0-1, 2-0, 2-1)
14:31 0-1 Morten Green (Jake Hansen, Mattias Persson)
32:24 1-1 Dale Mitchell (Martin Larsen, Anthony Camara)
37:13 2-1 Søren Nielsen (Dale Mitchell, Mads Schaarup)
58:43 3-1 Dale Mitchell (Anthony Camara)
59:90 3-2 Mattias Persson (Morten Green, Marcus Nielsen) PP1
60:00 4-2 Søren Nielsen (Anthony Camara, Dale Mitchell)

Udvisninger:
Odense Bulldogs: 6 x 2 min.
Rungsted Seier Capital: 1 x 2 min.

Skud: 39-50 (18-13, 15-15, 6-22).

Tilskuere: 937