Ørneborgen skal indtages
Rungsted Seier Capital Rasmus Andersson

Sæsonens anden træningskamp står for døren, når Rungsted Seier Capital ude møder Herlev Eagles. Med andre ord, Ørneborgen skal indtages.

Det ser dog ud til, at det bliver med nordamerikansk assistance, da meldingerne stadig går på, at Alex Wideman, Charlie Sarault, Tim Daly og Shane Hanna måske har fået de nødvendige tilladelser.Første glimt af Nihlstorp

Kampen i Herlev ser ud til at blive Cristopher Nihlstorps første i Rungsted-trøjen, da den svenske keeper forventes at få debut, efter David Grubak stod den første kamp mod Rødovre.

Det er dog ikke noget, som ret mange Rungsted-fans får at se, da Nihlstorps debut bliver i Herlev, hvilket på grund af coronarestriktionerne gør, at det bliver foran kun 375 tilskuere.Hvad bruges kampen til?

Kampen bliver på mange områder brugt til at få kampe i benene for den resterende del af truppen, samt til at se RIK-boblerne an. Samtidig giver den en lille indikation af, hvor Rungsted uden de fire nordamerikanere står overfor Herlev.

Herlev formåede at bryde deres ellers lange negative stime mod Rungsted i sidste sæson, men nu er det med henblik på en ny sæson. Er styrkeforholdet her tilbage ved det gamle, eller kan Herlev atter drille? Det får vi et lille svar på fredag aften.

Kampen streames

Det ser ud til, at kampen bliver streamet. Det skriver Herlev Eagles i optakten til aftenens kamp. Vi afventer link/feed til kampen, som vil komme op her på Champagnebugten.