Officielt: Lucas Andersen på plads hos ligarival
Lucas Andersen

Det har været længe ventet – og nu er det også officielt. Lucas Andersen skifter fra Rungsted Seier Capital til Frederikshavn Whitehawks.

Det har længe været sikkert, at Lucas Andersen ikke fortsatte i Rungsted-trøjen ovenpå Thomas Fribergs udmelding derom.

Nu er der også kommet navn på Andersens nye klub, og det blev som rygterne længe har sagt det, Frederikshavn Whitehawks der løb med den unge forwards underskrift.

– Jeg synes, det er super spændende at skulle skifte til White Hawks og har talt en del med Jari Pasanen om klubben og holdet. Jeg ved, at han er god til de unge spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg vil gerne udvikle mig selv både på og udenfor isen og ser frem til at møde den jyske kultur, siger Lucas Andersen til whitehawks.dk.