Optakt: Sæsonpremiere 2.0 venter Rungsted i Aalborg
Rungsted - Rødovre

Rungsted spiller fredag kl. 20:00 mod Aalborg Pirates i Gigantium. Her får du kampoptakt med analyse, trupændringer og odds-forslag.

4 nederlag på stribe og ingen Final-4

Rungsted var endnu en gang uskarpe foran mål og i egen zone og måtte derfor vinke farvel til Final-4-deltagelse for 2. år i træk. Selvom konkurrencen kun er blevet hårdere i ligaen, så er det stadig et slag for selvopfattelsen, at Rungsted nu igen misser den turnering, der ellers var fast inventar førhen.

Målet for resten af grundspillet må nu være at få spillet til at flyde bedre og få sat nogle kæder sammen, der kan vinde kampe. Det overordnede mål skal selvfølgelig være at komme i top-4, så man starter en kvartfinale på hjemmebane. Man kan sådan set godt sige, at det er sæsonpremiere 2.0, når Rungsted Seier Capital møder de evige rivaler fra Aalborg.

Svær kamp i Aalborg

Herning, Sønderjyske og Aalborg virker til at være stukket en smule af fra resten af ligaen, så Rungsted skal nu forsøge at hænge en smule på topholdene, så man ikke kommer for langt bagud tidligt i sæsonen. Det kan man passende gøre ved at starte med at slå Aalborg på egen is.

Aalborg er blandt topholdene og har kvalificeret sig til Final-4, som man må forvente med profiler som Bjorkstrand, Gooch og Rollin Carlsson. Topscorer er dog Tobias Ladehoff med 16 point.

Aalborg må forventes at komme ud til kampen med masser af offensivt spil og forsøge at score nogle hurtige mål. Det skal Rungsted for alt i verden undgå sker, men det er dog netop det kampbillede. som vi har set i Rungsteds kamp indtil videre i sæsonen. Rungsted skal koncentrere sig i defensiven, så man ikke kommer bagud for hurtigt. Det store spørgsmål, som trænerduoen nu skal forsøge at besvare, er, hvordan man får gjort det. Kun Rødovre, der allerede nu ligner en sikker 9’er, har indkasseret flere scoringer imod, end Rungsted har i denne sæson.

Omvendt skal Rungsted forsøge at lave mål på en af ligaens bedste defensiver. Til Esbjerg-kampen var kæderne ændret så Magnus Carlsen spillede i svensker-kæden, mens Jannik Vedel var røget i kæde med Green og Andersson. Det virker stadig til, at de ”rigtige” kæder ikke er fundet endnu, men det kan være de små justeringer, som skal til for at få spillet til at glide.

Isak Wallin var fraværende i den seneste kamp mod Esbjerg, hvor David Grubak spillede en udmærket kamp, uden andel i de 2 ”rene” Esbjerg-mål. Om det var sygdom eller en længerevarende skade til Wallin, vides ikke.Aalborg Pirates – Rungsted Seier Capital ishockey odds

Rungsted Seier Capitals manglende evne til at producere rent offensivt har kostet de seneste kampe, når det gælder vores ishockey odds.

Bookmakerne har ikke overraskende Aalborg som favoritter, når Rungsted Seier Capital gæster det nordjyske. Herunder kan du se og sammenligne oddsene på kampen hos en række udvalgte bookmakere, samt se vores ishockey odds på kampen.

Bookmaker1X2
Bet3651.614.504.00
Cashpoint1.504.754.50
ComeOn1.514.504.65
Danske Spil1.554.704.50
LeoVegas1.544.704.60
Mr. Green1.544.704.60
Nordicbet1.534.804.65
Tipwin1.504.304.60
Unibet1.544.704.60
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Med manglende mål fra Rungsted og en defensiv der for ofte er i gavehumør, så koster det ofte både på målspil og på sejre.

Forventningen herfra er, at der venter en svær kamp for Rungsted Seier Capital, hvor målene skal komme fra piraternes side, hvis det skal blive til en målfest.

Derfor er vores ishockey odds desværre på et nederlag til Rungsted Seier Capital i form af Aalborg -1,5 til odds 1.91 hos LeoVegas.