Optakt: Alle mand i hallen!
Rungsted Seier Capital kan udbygge sejrstimen yderligere i aften, når det gælder sæsonens tredje opgør mod Hvidovre Fighters. Drengene fra Champagnebugten har haft et godt tag på Hvidovre i denne sæson – og fortsætter forhåbentligt også med at have det.

Alle mand (på nær de to langtidsskadede spillere) ventes atter klar i aften, når topholdet skal rulle sig ud på hjemmebane. I stedet for at vi går i dybden med en dyb analyse af, hvordan vi skal huske ikke at undervurdere Hvidovre, da de altid forsøger at komme stærkt ud til kampen og skabe et fundament for en overraskelse tidligt i kampen, vil vi i stedet komme med en opfordring.

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Hvidovre

ALLE MAND I HALLEN!
Vi ser i øjeblikket noget af det bedste ishockey, som Danmark har at byde på i Bitcoin Arena – og vel også det bedste, der har været spillet af et Rungsted-hold i 10 år. Grib derfor fat i venner, bekendte, kollegaer, forretningspartnere – ja, selv svigermor for den sags skyld og få dem med i hallen. Det er nu, at vi skal sælge vores elskede sport og klub til nye fans og sjældne gæster.