Optakt: Bliver det til fire på stribe?
Udbygges stimen til fire? Fortsætter Rungsted Seier Capital med at toppe Metal Ligaen med maksimumpoint?
Efter at have slået Herning og Frederikshavn i de seneste kampe venter Esbjerg, der langt fra har fået den start på sæsonen, som deres fans havde drømt om.

“Seldrup på isen”
Mens Rungsted har bombet målene ind på samlebånd, har Mark Pedersons tropper haft svært ved at finde vejen til netmaskerne. Savnet af karantæneramte Mark Derlago er her ret så tydeligt. Til gengæld har de været noget mere gavmilde i egen ende. Faktisk så gavmilde, at Nicolaj Henriksen i sæsonpremieren måtte høre de lokale ishockeyfans råbe efter at få Seldrup på isen. Henriksen har dog holdt en høj redningsprocent i de to kampe, som han har stået.

Henriksen – eller Seldrup, hvis han kommer i målet, får dog sit at se til. Esbjergenserne skal uden tvivl holde den stramme disciplin, der efter tre kampe holder dem som et af de mindst udviste hold. Gør de ikke det, så er der overvejende sandsynlighed for, at Rungsted Seier Capitals stærke powerplay kommer til at gøre ondt på dem.

LÆS MERE: Følg big-data analysen kamp for kamp

“Don’t change a winning team”
Vi forventer næppe de store ændringer på det Rungsted-hold, som tirsdag aften løber på isen i jagten på sæsonens fjerde sejr. Eneste ændring i forhold til kampene mod Herning og Frederikshavn er, at Bertram Jelert er tilbage i truppen.
Det ligner nu heller ikke en kamp, som unge Oliver Plain får i Rungsted-målet, hvor Thomas Lillie må forventes atter at tage pladsen.

Man skal passe på med at undervurdere en tidligere kæmpe, men med Esbjergs nuværende forfatning, så bør man gå ind i Bitcoin Arena med en klar forventning om endnu en Rungsted-sejr mod en modstander, der har indledt sæsonen med nederlag til to modstandere, som Rungsted Seier Capital viste sig markant bedre end.

HUSK at tjekke dagens spil på kampen ud!