Optakt + dagens spil: Herlev – Rungsted Seier Capital
Det er dagen derpå efter sæsonens første hjemmebanenederlag i Bitcoin Arena… Heldigvis er der mulighed for oprejsning allerede i dag, når Rungsted Seier Capital ude møder Herlev Eagles.

Lidt frækt kan man sige, at i modsætning til tidligere kampe, så bliver det ikke svært for Flemming Green at udpege en ting eller to, der kan forbedres.
Powerplayet, der ellers har været skarpe som lyn, ramte en dag, hvor de typiske afslutningsmuligheder i den grad blev lukket ned, så selvom der er lagt op til individuel kreativitet ud fra et koncept, så kan en plan B måske være noget, som man skal se på her.

Back-to-back
I sidste sæson så vi back-to-back kampene være mod samme hold, hvor man skiftevis spillede ude og hjemme. Opsætningen denne sæson er dog noget anderledes, men det er måske til Rungsteds fordel. Herlev stiller til kamp, efter de fredag aften tabte 3-2 til Herning – i Silkeborg. Så med busturen i mente må det alt andet lige give Rungsted en fordel på den konto.

Der vil selvfølgelig altid komme svingninger i præstationerne. Jo tidligere på sæsonen de kommer, jo bedre. Det interessante op til Herlev-kampen er på flere fronter, hvordan man kommer ud til kampen ovenpå gårsdagens nederlag.

Vi hører dog rygter om, at truppen er yderligere ramt på bredden, da Nikolai Gade ikke er med i kampen. Jungletrommerne spiller en sang om, at der er noget karantæne på vej ovenpå tacklingen på SønderjyskE’s Phil Marinaccio i tredje periode.

Dagens spil
Vi tager to fluer med et smæk denne gang og tager dagens spil med i optakten.
Der er åbenbart en tendens med, at dagens spil rammer ved siden af, når Rungsted Seier Capital taber. Ovenpå gårsdagens misser ser vi på en kamp, hvor Rungsted atter er favoritter. Overtaget over Herlev var også godt sidste sæson, men det er måske lidt farligt at vurdere spilmulighederne ud fra den baggrund, da Herlev har fået den bedste start på sæsonen i mands minde.

Vi tror dog på, at Rungsted rejser sig og vinder. Derfor er dagens spil følgende:

Dagens spil: Rungsted vinder inkl. overtid og straffeslag til odds 1.55 (Unibet)