Optakt: Double up på ørnene skal give double up på sejre
En weekend fuld af Herlev Eagles venter, når den står på back-to-back opgør fredag og lørdag. Med SønderjyskE’s pointtab torsdag til Esbjerg er det en oplagt mulighed for Rungsted Seier Capital til at udbygge forspringet til 10 point – måske endda 13, afhængig af hvordan det går de andre hold fredag aften.

Kan I huske, at Herlev på et tidspunkt var oppe og banke på til en Final4-kvalifikation? Det kan efterhånden virke som lang tid siden. Det er også fristende at tro, at Herlev har toppet for i år. Siden det sidste opgør mod Herlev, den 12. oktober, har Herlev blot formået at vinde tre kampe (Odense, Esbjerg og Herning). Alle tre kampe er blevet vundet på hjemmebane, så Rungsted Seier Capital må uden tvivl forvente en modstander, der vil stå stærkest i fredagens opgør.

LÆS MERE: Ishockey er atter populært i Hørsholm og omegn

Dag 1
Fredag er dag et, efter den imponerende stime af sejre blev brudt. For Rungsted Seier Capital gælder det dermed om at finde sig selv igen ovenpå nederlaget til SønderjyskE. Mens Rungsted i den grad har haft svært ved at finde vejen til netmaskerne mod SønderjyskE, så har det ikke været et problem mod Herlev i denne sæson, hvor der er scoret 12 gange i to kampe. Drengene har tidligere været gode til at komme stærkt ud efter nederlag – så det forventer vi selvfølgelig også, at de gør igen.

U20 VM begynder at spille ind
Selvom der er 12 dage til, at pucken smides til U20 VM, så er det i weekenden, at den kommende slutrunde begynder at spille ind i Metal Ligaen. Det danske U20-landshold rejser afsted til Canada lørdag, hvilket betyder, at Gustav Green og Oscar Schulze vil være fraværende derfra og godt tre uger frem. Det betyder, at vi kommer til at se en ”ny” tredjekæde. Det er her fristende at tro, at Oliver True rykkes en kæde op, mens Bertram Jelert må ventes at tage den sidste backplads.