Optakt: Rungsted møder mesterskabsoutsider
Mattias Persson Rungsted Seier Capital

Rungsted Seier Capital spiller onsdag d. 14. september kl. 19:00 ude mod Esbjerg Energy. Her får du optakt til kampen, hvor du får både holdnyheder, analyse, odds og meget mere.

Herlev pressede Rungsted i bund

Kampen søndag blev desværre til et nederlag i overtid. Langt hen ad vejen var det nærmest som et dejavu med sidste sæsons tidlige opgør mod Herlev – dog ikke helt med samme udfald.

Kampens forløb taget i betragtning skal Rungsted dog være glade for at slippe afsted fra ørneborgen med et point. Især i begyndelsen af kampen blev Rungsted presset i egen zone og gav mange chancer væk.

I overtiden havde Rungsted flere store chancer for at komme afsted med to point, men helt ufortjent var det ikke, at Herlev fik ekstrapointet.

Kampen mod Esbjerg bliver derfor en god mulighed for at rejse sig igen og vise, at man kan spille en solid kamp på en svær udebane – for det plejer Esbjerg at være.Mange velkendte ansigter i Esbjerg

Esbjerg har i år valgt at give genvalg til flere af forrige års udenlandske profiler. Der er således store dele af Esbjerg-mandskabet, som stadig må have onde drømme om Rungsted og overtidsperioder. Backerne Travis Brown, Jeff King og Juuso Walli er tilbage, mens Grayson Downing stadig skal score mål for de gule.

Den store nyhed i hele ligaen i sommer var dog, at landsholdsbacken Phillip Larsen vendte hjem til havnebyen. Efter fem sæsoner i KHL og Salavat Ufa er en af de bedste danske backer klar for Esbjerg Energy. 209 point i 361 KHL-kampe taler for sig selv, og Larsen er stadig ”kun” 32 år. Omvendt måtte Esbjerg slippe sidste sæsons topscorer Felix Scheel til DEL, som dog ser ud til at være blevet ledig på markedet igen grundet problemer med at få et tysk pas.

Dårlig start for Esbjerg

Esbjerg er kommet skidt fra land i ligaen med kun et point i to kampe. I lokalopgøret mod SønderjyskE tabte man 2-1, mens man hjemme mod Herlev tabte i overtid. Esbjerg-holdet må derfor være ekstra motiverede efter en sejr, så Rungsted skal være klar til at stå imod presset fra et sultent Esbjerg-mandskab i Granly Hockey Arena.

Jason Jaspers plejer altid at være garant for fysisk hockey. Det betyder, at Rungsted skal være opmærksom på disciplinen og holde hovedet koldt, så man ikke tager dumme udvisninger som i Herlev-kampen.Flere skader i Rungsted

Sebastian Bergholt var desværre ikke omklædt i Herlev, efter han fik en grim hovedtackling af Mathias Bau i fredags. Herfra venter vi spændt på, om der annonceres en karantæne til Bau op til fredagens Herning-kamp som en konsekvens af hovedtacklingen. Men det kan være, at disciplinærudvalget stadig er på sommerferie?

Med to skadede spillere fra sæsonstart og nu yderligere to spillere ude med skader efter tre kampe må man sætte spørgsmålstegn ved, om holdet fra sæsonstarten af er bredt nok.

Med ambitionen om Final 4 er det risikabelt ikke at være mere robuste overfor skader tidligt i sæsonen. Vi kan kun håbe det bedste, og at holdet snart er fuldtalligt.Esbjerg Energy – Rungsted Seier Capital odds og spilforslag

Selvom de har tabt deres to første kampe, så har bookmakerne Esbjerg Energy som favoritter i onsdagens opgør. Det er dog stadig tidligt på sæsonen i forhold til, at vi kan tegne et reelt styrkeforhold mellem de to mesterskabsoutsidere.

Sidste sæson kastede en lang række tætte opgør af sig, hvor Rungsted som bekendt løb med det længste strå i semifinalen.

Mens der er skiftet en del ud i Rungsted-truppen, så er der en del gengangere i Esbjerg, så om det tipper balancen til værternes fordel, må vi se onsdag aften.

Her kan du se og sammenligne bookmakernes odds på kampen:

Bookmaker1X2
Bet3651.904.353.00
Bwin2.054.102.85
Cashpoint1.954.152.89
ComeOn1.952.903.95
Danske Spil2.003.903.10
LeoVegas1.944.103.05
Mr. Green1.944.203.10
Nordicbet1.974.00
3.10
Tipwin1.953.802.95
Unibet1.944.203.10
*OBS: Alle links i denne oversigt er reklamelinks.

Vores ishockey odds på kampen bliver et målspil med odds 1.65 på, at begge hold scorer mindst to mål i kampen hos Nordicbet.