Optakt: Får vi et godt afsæt til Final 4?
Der står mere end blot tre vigtige point på spil, når Rungsted Seier Capital tirsdag aften skal et smut forbi Ørneborgen i Herlev. Ovenpå årets første fire kampe er det svært at vide, hvad der egentligt venter i tirsdagens kamp, for det har i den grad været en blandet gang bolsjer på det seneste.

Opturen var stor, da året blev skudt ind med en ordentlig øretæve til semifinalemodstanderne fra Odense, men med nederlagene til Frederikshavn og Rødovre – ikke mindst måden de kom på, har i den grad givet en del panderynker hos både fans, spillere og trænerteamet.

En skal vinde kamp
Vi kan lige så godt lade være med at danse rundt om den varme grød. Herlev skal besejres, længere er den ikke. Med dobbelt så mange point, en væsentligt dyre trup og vel også væsentligt større ambitioner, så er Herlev et hold, hvor møderne skal kaste tre point af sig.

Sæsonen har også kastet tre sejre af sig, når modstanderen har heddet Herlev. Opgørene har dog været noget mere tætte, end man måske kunne have ønsket sig, især da føringerne i et par af kampene burde være kørt sikkert hjem. Men problemer eller ej, så er det blevet til tre pligtsejre.

Pligtsejr nummer fire skal derfor også gerne på kontoen tirsdag aften, ikke blot fordi det er vigtige point i kampen om top fire og top seks. Men et andet aspekt er, at der i den grad er brug for en succesoplevelse forud for fredagens pokalsemifinale.