Optakt: Får vi oprejsning i derbyet?
Vi er nået frem til en mindre milepæl i sig selv, nemlig sæsonens sidste opgør mod Rødovre, når det i aften går løs i Bitcoin Arena.

Efter to sejre blev det til en lang tur hjem fra Frederikshavn ovenpå tv-kampen, hvor Rungsted Seier Capital efter to sejre i den grad faldt igennem mod de hvide høge. Det store spørgsmål forud for derbyet må derfor uden tvivl være: rejser vi os mod Rødovre og viser, at fadæsen i Frederikshavn var en enlig svale?

Vi håber det, da Rungsted med en sejr over Rødovre stadig er med i kampen om top fire, mens det styrker mulighederne i forhold til at holde den top seksplacering, der skal i hus, så man undgår play-in.

Rødovres seneste førstemålmand, Gasper Kroselj, udgik i Rødovres sejr over Herlev, så det er spændende om han er tilbage i aften, eller om det bliver William Rørth. Al ære og respekt til William Rørth, men den unge dansker har endnu næppe niveauet til at være førstevalg i en ligaklub, så bliver det ham, der skal vogte buret for Rødovre, så skal der i den grad lægges et hårdt pres på Rødovre-målet, så den unge keeper kan blive udfordret – og gerne mere end han kan klare.

I Rungsted-målet tror vi, at Kevin Lindskoug er tilbage i målet efter sin ”fridag”, da Sebastian Feuk stod i Frederikshavn.

Tæt kamp i vente

På nær 3-6 nederlaget har sæsonens derbyer været tætte kampe med etmålsafgørelser. Der er heller ikke grund til at tro andet, end at det også bliver en hård kamp for pointene, når sæsonens femte og sidste derby spilles.

Serien hedder 2-2, men med en fordel til Rungsted, da et af de to nederlag kom på straffeslag. En sejr i aften kan derfor blive ret så afgørende i bestræbelserne på at sikre en top fire eller top seksplacering, da man dermed bliver bedre indbyrdes end Rødovre, som man med 13 kampe tilbage ligger á point med.

Skal sejren sikres, så er det vigtigt, at vi ikke ser de udfald i tredje periode, der ser ud til at kendetegne en stor del af kampene. Hvordan denne udfordring skal løses, lader vi dog Peter Johansson om at finde svaret på. Vi håber blot, at den bliver fundet.