Optakt: Fighterne skal knækkes
I aften gælder det jagten på tredje sejr i træk. Ja, hvem skulle have troet det, med alle de skader, som Rungsted Seier Capital bliver ved med at blive ramt af?

Men ikke desto mindre er den god nok. Drengene har mulighed for at hente tredje sejr i træk og spille sig tilbage i varmen i top fire. Men det kræver en sejr over fighterne fra Hvidovre, der på det seneste har vist god karakter. Ligaoprykkerne formåede endda på det seneste at sænke det røde piratskib i Aalborg, så det er bestemt ikke en opgave, som man skal tage for let på.

Hvidovre kommer ind til kampen med fire stærke kampe i ryggen, hvoraf de sidste to er blevet vundet. De har dermed – ligesom Rungsted, mulighed for at udbygge stimen til tre. En præstation de færreste af os nok havde forventet ville være muligt forud for sæsonen.

Et skridt frem – et tilbage
Lige som det begyndte at lysne på skadesfronten med comeback til Morten Green og Mattias Persson, blev Joachim Holten Møller og Brendon Nash ramt af skader. I det mindste er det ikke flere forwards, der er blevet skadet, ik?

Til aftenens kamp må vi derfor forvente at undvære langtidsskadede Alexander Jensen og Michael T. Christensen, hvis comeback desværre har lange udsigter. Dertil kommer den svenske duo, Marcus Olsson og Robin Bergman, som begge forhåbentligt snart er klar igen. Foruden de to førnævnte backer, så er Nikolai Gade stadig ude, så lazarettet består i øjeblikket af en syv mand. Vi hører dog meldinger om, at et comeback til Brendon Nash er lige på trapperne. Om det bliver allerede i aften, tør vi dog ikke spå om.

Dertil kommer, at Nikolaj Krag Christensen igen har forladt Rungsted for at slutte sig til det danske U20-landshold forud for U20 VM. Han erstattes på sin vis dog af netop hjemvendte Gustav Green, der meget vel kan få comeback i den mørkeblå trøje i aften.

Med mindre der er kommet flere skader til henover onsdagens hviledag, så burde der være mulighed for en vis form for kontinuitet i kæderne. Det bliver især spændende at se, om Agust Karlsson kan følge sit første Metal Liga-mål op med endnu en stærk præstation.

I tirsdagens sejr leverede Kevin Lindskoug en stærk præstation i Rungsted-målet, der var stærkt medvirkende til, at de tre point kom i hus. Er der genvalg til den svenske keeper ovenpå den stærke præstation, eller kører rotationen videre, så det er Sebastian Feuk, der står?

Med en udelandsk målmand der har været svingende, vil det være nærliggende at tro, at man ovenpå den stærke præstation mod Frederikshavn, der ikke kan have gjort andet end at booste Lindskougs selvtillid, giver genvalg til Lindskoug i målet.

Mission: sejr
Kampene mod Hvidovre og Herlev har i denne sæson været sværere end ventet, når man har set på holdenes spillerbudgetter og placeringer i tabellen. Der er heller ikke grund til at tro andet – især med alle de skadede spillere, forud for aftenens kamp. Det bliver krig og fight, hvor stærke præstationer af special teams og målmanden meget let kan blive afgørende.

Moralen og selvtilliden må efterhånden være tilbage i grønt ovenpå sejrene over SønderjyskE og Frederikshavn, så det er svært at forvente andet end et Rungsted-hold, der på den front går stærkt ind til kampen.